Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
LYSANDE Hibiszkusz arcradír minden bőrtípusra 50 ml

Minden bőrtípusra

A gyönyörű, ápolt bőr eléréséhez nagyon fontos, hogy hetente egyszer hatékonyan eltávolítsuk az elhalt hámsejteket.

A kettős hatású LYSANDE® HIBISZKUSZ ARCRADÍR olajbogyómag őrlemény és hibiszkusz AHA tartalmának köszönhetően gyengéd mechanikus radírozást és mikrohámlasztást biztosít. Mélyen kitisztítja a pórusokat, kíméletesen távolít el minden szennyeződést és az elhalt hámsejteket a bőrről, stimulálja a sejtek megújulását, és ragyogóbb, természetesebb arcszínt kölcsönöz.

LYSANDE® HIBISZKUSZ ARCRADÍR által alaposan megtisztított bőr hatékonyabban képes felvenni a LYSANDE® arcápolókban található értékes tápanyagokat. Bármely bőrtípus meghálálja az élénkítő radírozást, főként, ha az nem jár szárító hatással. 

MIÉRT ÉRDEMES A LYSANDE® HIBISZKUSZ ARCRADÍRT HASZNÁLNI?
  • Használata után a bőr tiszta és feszes lesz.
  • Krémes állagából kifolyólag a bőr puha és hidratált lesz.
  • Ösztönzi a mikrokeringést, serkenti a sejtmegújulást.
  • Elősegíti és támogatja a hatóanyagok és tápanyagok bőrben való felszívódását.
  • Összehúzza a pórusokat, így a bőrfelszín egységesebb és sima bőrképet fog adni.

A LYSANDE® HIBISZKUSZ ARCRADÍRT AJÁNLJUK MINDAZOKNAK, AKIK:
  • bőre zsíros, mitesszeres, pattanásos, száraz
  • bőre fakó, vitalitását vesztett
  • egy kímélő, de hatékony bőrbarát radírra váltanának
  • bőre érzékeny, emiatt kímélő arcradírt keresnek

A LYSANDE® HIBISZKUSZ ARCRADÍR FŐBB HATÓANYAGAI:

Hibiszkusz arcradír minden bőrtípusra - 50 ml - LYSANDE

ALLANTOIN - Az allantoin egy növényi eredetű (fekete nadálytő gyökere, búzacsíra) biokomponens. Külsőleg alkalmazva nyugtató, hámképző tulajdonságú, serkenti a külső, elhalt bőrréteg hámsejtjeinek leválasztását és a bőr megújulását. Jótékony hatással van a pórusok tisztaságára, továbbá hozzájárul a kollagén termelődéshez, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat és megvédi a bőrt az irritáló tényezőktől

HIBISZKUSZVIRÁG POR - A hibiszkuszvirág öregedésgátló elemeket tartalmaz, antioxidánsokban, polifenolokban, AHA savakban (hibiszkuszsav, citromsav, almasav) gazdag, melyek szinergikus módon együttműködve kitűnő jótékony hatást fejtenek ki bármely típusú bőr javára.

NÖVÉNYI SZKVALÉN (SQUALANE) - olíva olajból készült egy rendkívül bőrbarát anyag, hiszen a bőr hidrolipid védőrétegének természetes alkotóeleme. Mélyen hidratál, táplál, gyorsan beszívódik, de nem komedogén, azaz nem tömíti el a pórusokat. Segíti más hatóanyagok mélyebbre jutását a bőrben. Kiváló ránctalanító hatású, mert serkenti a kollagéntermelést a bőrszövetekben. Emellett antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatása is ismert. Minden bőrtípusra ajánlott.

VITAMINOK, ANTIOXIDÁNSOK

E-vitamin - egy zsírban oldódó vitamin, mely az egyik legjobb antioxidáns. Védi a bőrt az UV okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában. 

Panthenol - A panthenol egy elismert nyugtató, bőrszerkezet javító és hidratáló hatású, gyulladásgátló hatóanyag.

ÉRZÉKENY ARCBŐRRE IS

Az érzékeny arcbőr nagyobb odafigyelést igényel. Folyamatos hidratálásra, táplálásra és nyugtatásra van szüksége. Nem szereti a szintetikus anyagokat és illatokat sem. A LYSANDE® HIALURON ARCÁPOLÓK hatóanyagainak köszönhetően nyugtatja a bőrt, természetes összetevőket tartalmaznak, illatanyag mentesek, ezért alkalmasak az érzékeny, száraz bőr ápolására is. Optimalizált pH értéke elősegíti a megfelelő savköpeny kialakítását, hogy a bőr természetes védekezőfunkciója helyreállhasson.

HOGYAN HASZNÁLD?

Rendszeresen hetente egy alkalommal mogyorónyi mennyiséget körkörös mozdulatokkal vigyél fel a megtisztított száraz, nedves arcbőrre, majd bő, langyos vízzel öblítsd le. Esténként radírozz, hogy a bőrnek legyen ideje regenerálódni éjjel. Radírozás után fontos, hogy használj bőrtípusodnak megfelelő LYSANDE® tonikot és hidratáló arckrémet a legjobb eredmény elérése érdekében.

Ne vidd túlzásba - a túl gyakori hámlasztás felboríthatja bőrünk természetes olajtartalmának egyensúlyát és erősen dehidratál.

Ne dörzsöld túl erősen az arcradírt, különösen, ha érzékeny bőrtípusod van, ezzel megsértheted a bőröd.

Hetente egyszer 1-1 pumpányi mennyiséget használva, az 50 ml arcradír körülbelül 3 hónapig elegendő.

Tárolása: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.

KISZERELÉS

50 ml újrahasznosítható Airless adagolóban a bio- és natúr kozmetikumoknak megfelelően. Az innovatív Airless adagoló a terméket levegő mentesen tárolja, ezzel biztosítva a természetes anyagok hosszú élettartamát. Megvédi a kozmetikumot a kórokozók elszaporodásától. A rendszer biztosítja a tökéletes adagolást és a tégelyből való tartam teljes kiürülését.


 

Alkalmazás:

Rendszeresen hetente egy alkalommal mogyorónyi mennyiséget körkörös mozdulatokkal vigyél fel a megtisztított száraz, nedves arcbőrre, majd bő, langyos vízzel öblítsd le. Esténként radírozz, hogy a bőrnek legyen ideje regenerálódni éjjel. Radírozás után fontos, hogy használj bőrtípusodnak megfelelő LYSANDE® tonikot és hidratáló arckrémet a legjobb eredmény elérése érdekében. Ne vidd túlzásba - a túl gyakori hámlasztás felboríthatja bőrünk természetes olajtartalmának egyensúlyát és erősen dehidratál. Ne dörzsöld túl erősen az arcradírt, különösen, ha érzékeny bőrtípusod van, ezzel megsértheted a bőröd. Hetente egyszer 1-1 pumpányi mennyiséget használva, az 50 ml arcradír körülbelül 3 hónapig elegendő.

Összetevők:

aqua, cetearyl alkohol, behentrimonium methosulfate, olea europaea seed powder, panthenol, phenethyl alcohol, glyceryl caprylate*, hibiscus sabdariffa flower powder, tocopherol, beta sitosterol, squalene*, allantoin, coco glucoside, glyceryl oleate*

* ECOCERT/COSMOS tanusítvánnyal rendelkező alapanyag

Figyelmeztetés:

Bőrünk és annak működése egyedi, így az arcradír hatásfoka egyénenként eltérhet. A LYSANDE® natúrkozmetikumok nem gyógyhatású készítmények. Az ismertető szövegben leírtak tudományos szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott megállapítások, mérési eredmények, egészségre vonatkozó állítások, illetve a beszállító partnereinktől kapott információk. Használat előtt végezzen bőrpróbát az allergiás reakciók elkerülése végett.

Mutass többet

Termék ár: 
4.900 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 4.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Legjobbáru.hu webáruházban.
Termékek Neked
Babaápolás
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.636.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem