Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Freyagena Bio-immunorost komplex 400g

A belek egyensúlyának és stabilitásának őre.

A magas vízoldékony rosttartalmú étrend túl azon, hogy támogatja az egészséges immuntolerancia fenntartását, hozzájárul a normál vércukorszint és testsúly kialakításához, emellett természetesen elsősorban a bélrendszer egyensúlyának megőrzését célozza igen komplex módon (bélflóra, bélfal épsége, rendszeres bélmozgás).

A megfelelő rostok komplexen járulnak hozzá egészségünk fenntartásához. Az egészséges táplálkozás részeként a pre-biotikumok szinergikusan és szelektíven táplálják a probiotikus baktériumtörzseket.*

A termék összetevőit a Táplálkozás-BeállításTM és a GAL szakmai támogatásával és ajánlásával választottuk ki, a rendelkezésre álló legfrissebb orvos- és élelmiszerbiológiai kutatások figyelembe vételével.

További különlegesség, hogy az elfogyasztott prebiotikus rostok segítségével bélbaktériumaink úgynevezett rövid láncú zsírsavakat (SCFA) állítanak elő, melyek figyelemre méltó módon javíthatják egészségünket.Termékünkben felhasznált szenegáli acacia (gumiarábikum) ökológiai gazdálkodásból származik (bio). A gumiarábikum és a részben hidrolizált guar a bélflóra diverzitását, azaz sokszínűségét és egyensúlyát táplálja. 

A gondosan összeállított keverék esetében nagyon fontos még hangsúlyozni, hogy más termékekkel ellentétben (mint például az inulin és egyéb oldható rostok) a fermentáció lassan és kíméletesen zajlik a bélben, így szinte teljesen elkerülhető a kellemetlen puffadás vagy egyéb emésztési panasz megjelenése. 

A Bio-immunorost-komplex összetevői olyan prebiotikus rostszálakat tartalmaznak, melyek előkelő résztvevői a jövő mikrobiom kutatásainak. Egyedülálló módon e két összetevőnkről több, mint 200 szakmai tanulmány áll rendelkezésünkre; ebből a szempontból is a rostok csúcskategóriáját képviselik.

Szakmai céljaink fényében a rostkomplex teljes mértékben alkalmas alacsony FODMAP-, (neuro-)autoimmun, ketogén (vagy kipróbálásra SCD és SIBO) étrendekben történő alkalmazásra, valamint allergizáló összetevőt sem tartalmaz és akár a legmagasabb gyógyszeripari követelményeknek is megfelelne.
* EFSA által hivatalosan engedélyezett állítások (Regulation (EC) No 1924/2006)

Alkalmazása:  
Napi 2 x 3-4 gramm (púpos teáskanálnyi) adag folyadékkal elkeverve. Bizonyos esetekben 4-5 teáskanál is használható, hiszen nagyobb dózisok is jól tolerálhatóak. Ideális dózisa egyénileg 4-16 gramm közötti; két részre osztva. Gyermekeknek
testsúly-arányosan (3-10 év között általában fél adagnyi). Egyszerű és komplex megoldást kínál a szelektív rostbevitel növelésére. Könnyen feloldódik, miközben megtartja eredeti rosttartalmát. Adott esetben Galactooligoszacharidokkal (pl. Bimuno) is remekül kombinálható.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. 

Összetevők:
100% Sunfiber® részben hidrolizált guargumi és arabmézga* (acacai senegal – gumiarábikum) keveréke. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból (DE-ÖKO-005; Ecocert IMO GmbH).

Kiszerelés : 400 g

Mutass többet

Termék ár: 
8.290 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 4.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Legjobbáru.hu webáruházban.
Termékek Neked
Kert, Barkács
Háztartási gépek
Vászonképek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.581.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem