Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Premier Pain regeneráló krém 150 ml

A Premier Pain regeneráló krém csökkenti az izomfájdalmat, oldja az izomgörcsöt, kellemesen hűsít. Ajánlott megerőltető munkát, intenzív sportolást követő izomfájdalmak esetén, illetve fekvőbetegeknek a felfekvés megelőzésére. Könnyen felszívódik, nem hagy zsíros nyomot.

 

A Premier Pain a test felületére kenve kellemes hűsítő érzést nyújtva enyhíti a megerőltető munkával, intenzív sportolással, tartós fekvéssel jelentkező izomfájdalmat, a kellemetlen bőrpanaszokat, a felfekvéssel járó szövetelhalást, segíti a bőrben és a bőr alatti kötőszövetekben felhalmozott káros anyagcsere termékek eltávolítását, ezáltal mozgáskor könnyed érzést kelt, gyorsabb regenerálódást eredményez. Könnyen felszívódik, zsíros nyomot nem hagy.

A Premier Pain (regeneráló) krém csökkenti a görcskészséget és a fájdalomérzetet. Helyreállítja a masszázs által megtört bőr felületét.
A Premier Pain (regeneráló) krém allergiát és irritatív mellékhatást nem okoz.
 

Hatásmechanizmus és klinikai teszt vizsgálatok

A Premier Pain mozgás korlátozással járó fájdalom érzést csökkenti azzal, hogy a fájdalom felerősödését gátolja és így a fájdalom az ingerküszöbön, vagy az alatt marad.

Ennek mechanizmusa azon alapul, hogy a sejten belül a kalcium komplexbe való kötődéssel gátolja a prosztglandin aktivizálódását.

A készítmény ugyanakkor a bőr és a bőr alatti szövetek irritációját is csökkenti az által, hogy méregtelenítő hatást fejt ki és nem engedi a reumás meszes csomók, csőrképződések kialakulását.

Gátolja a szöveti nekrózisokat, felfekvésekkel, ütődésekkel járó traumák kialakulását.

A fentieket klinikai vizsgálatok igazolják. Ezért a Premier Pain krém használatát megelőzés céljából vagy kúraszerűen, vagy folyamatosan ajánljuk használni.


Premier Pain hatékonysága Decubitus (felfekvés) megelőzésében

A hosszan tartó fekvőbeteg ellátás egyik legnagyobb problémája a tartós nyomás miatti fekélyek, más szóval decubitus-ok kialakulása. A már kialakult fekélyek kezelése kevés eredménnyel járó, nehéz és költséges feladat, ezért a kialakult felfekvések kezelésével szemben érdemesebb a megelőzésre hangsúlyt fektetni.

A felfekvések kialakulásának megelőzésére kifejezetten alkalmas a Premier Pain kenőcs. Ezt az új gyógykozmetikai készítményt a szombathelyi Markusovszky Kórház sebészeti osztálya tesztelte nagyon pozitív eredményekkel. A készítmény új lehetőséget teremt a nyílt fekélyek kialakulásának megelőzésében.

A kenőcs tesztelése során az is bizonyossá vált, hogy enyhíti a nagy terhelésnek kitett izomcsoportok fájdalmát, ami pl. a málhát cipelő katonáknál, vagy nehéz fizikai munkát végzőknél gyakori problémát jelent. Izomlazító és fájdalom enyhítő hatásának köszönhetően nyak, derék és egyéb testrészeken keletkezett idegbecsípődések, kalcium lerakódások által keletkezett meszesedések kezelésére is kiválóan alkalmas.

A gyógykozmetikai készítmény három fő összetevőből áll és hatása ezen összetevőinek szinergizmusára épül.

 

Mi jellemzi a terméket és milyen hatással érhető el a prevenció?

A Premier Pain elnevezésű készítmény autosteril mikrofilmet képez a bőr felületén, amely egy speciális kozmetikai emulgátor, illóolajok és kozmetikai célú lenolaj keverékével vált elérhetővé. A kozmetikai hatáson túl a készítmény egy biológiailag hatékony ioncserélő anyagot is tartalmaz, amely a bőrön keresztül felszívódva és az összegyülemlett káros anyagcsere termékeket magához kötve a vizelettel kiürül. Ez az ioncserés hatás végzi a méregtelenítést, valamint visszatartja a szervezetet abban, hogy a szövetekben gyulladásos folyamat, vagy a reumatológiában ismert ellenanyag képződés induljon el. Fájdalom és gyulladás ellenes hatásmechanizmusa alapvetően abban áll, hogy megakadályozza a sejten belül a prosztaglandin aktivizálódását. Ennek köszönhetően a készítmény megszünteti a fájdalmat, illetve csökkenti a fájdalom felerősödését, amellyel jobb mozgásérzést és így a komfortérzetben jelentős javulást lehet elérni a kenőcs használatával.

Mivel a készítmény sótartalma magas, az illóolajok a szemre és környékére, valamint a lágyrészekre kerülve enyhén irritatív hatásúak, ezen testrészek kezelését mellőzzük.

A kenőcs kipróbálásába bevont összes személy a készítményt a legmagasabb pontszámmal jutalmazta. Allergizáló hatást nem észleltek. Sokaknál kellemesen lazította az izmokat, csökkentette a görcskészséget és helyi fájdalomcsillapító hatású volt. A készítmény könnyen felszívódik a bőrfelületről, zsíros nyomot nem hagy.

Alkalmazási javaslat: naponta kétszer, reggel és este enyhén diónyi mennyiséget vigyünk fel a kívánt testfelületre. Masszázskor a mikrofilmképződés miatt csak a masszázst követően használjuk.

Figyelem! A krém ne kerüljön az érzékeny hajlatokba, szem környékére, nyálkahártyára. Túlérzékenység esetén bő vízzel öblítsük le.

Mutass többet

Termék ár: 
4.635 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Gyógynövénysziget Webáruház webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Strandviselet
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.001.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem