Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
Fortum rádiós fogó, hajlított csőrű, 200 mm CV

Első pillantásra nem ismerné fel, de a szigorúan hagyományos és szerény dizájn ellenére a Fortum fogónak nem kell különlegesnek tűnnie – mert különleges. Magasabb keménység. A Fortum fogók vágópofái indukciós edzésűek 58-62 HRC keménységig. A pofák egyes részei precízen marottak, a penge pedig maximális pontossággal van köszörülve. Geometriájuk lehetővé teszi a puha és kemény huzalok tiszta vágását. (TIPP: vágáskor nagyobb hatást érhet el, ha a huzalt a lehető legközelebb helyezi a pofákba.) Nagyobb megbízhatóság. A Fortum fogó legtöbb modellje hatágú forgócsuklóval rendelkezik, amely geometriájával jelentősen megnöveli a fogó azon képességét, hogy még nagy erőket is megbízhatóan és biztonságosan továbbítson.

Nagyobb hatékonyság. A Fortum fogók kétkomponensű nyele módosított PP műanyagból és puha TPE gumiból készül, ami biztonságosabb, kényelmesebb és hatékonyabb fogást biztosít.

Hosszabb élettartam. Minden fogó kiváló minőségű 61CrV5 acélból készül, amelyet utólag olajban edzettek. A felületet típusonként festéssel vagy foszfátozással kezeljük a korrózióképződés megelőzése érdekében.

Nagyobb tartósság. A felhasznált anyag, beleértve a felületkezelést is - mindez megakadályozza a zsír és szennyeződés felszívódását, és magas ellenállást biztosít a szerves és szervetlen oldószerekkel, olajokkal és egyéb agresszív anyagokkal szemben. (TIPP: Növelheti a munka kényelmét és a fogó élettartamát, ha időnként kis mennyiségű olajat ken a mozgó és polírozott részekre.)

Méret: 200 mm

Mutass többet

Termék ár: 
2.610 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 7.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) GüdeBolt Webáruház webáruházban.
Termékek Neked
Kerékpárok
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.227.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem