Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
Extol Prémium 3 az 1-ben szennyvíz búvárszivattyú, 900 W

A Extol Prémium 3 az 1-ben szennyvíz búvárszivattyú, 900 W jellemzői

Az Extol® Premium 8895113-as cikkszámú elektromos búvárszivattyú kifinomult technológiával készült, amely hatékonyan képes a tiszta és szennyvíz kiszivattyúzására számos forrásból, mint például árkok, halastavak, patakok és tűzoltó tartályok. Megbízható és hatékony eszköz a mindennapos és alkalmi vízelvezetési igények kielégítésére.

A szivattyú legfőbb műszaki jellemzői közé tartozik az állítható talp, ami lehetővé teszi, hogy rendkívül alacsony szintig kiszivattyúzza az elárasztott terekből a vizet. Az állítható talp segítségével a beállítható átmenő részecskék mérete (1, 8 vagy 35 mm) garantálja, hogy a szivattyú képes legyen kezelni különböző minőségű folyadékokat - a tiszta víztől egészen a szennyvízig.

Az úszókábel hosszúságának beállítása további előnyt biztosít, lehetővé téve a szivattyú be- és kikapcsolási szintjének beállítását. Ennek köszönhetően a szivattyú automatikusan reagálhat a vízszint változásokra.

Fontos megjegyezni, hogy a szivattyú átfolyási sebessége és hatékonysága számos tényezőtől függ, beleértve a szivattyúzott folyadék sűrűségét, a tömlő hosszát és ellenállását, a folyadék hőmérsékletét, a tömlő kiömlő nyílása és a szivattyú közötti magasságkülönbséget, valamint a hálózati feszültséget.

Az Extol® Premium 8895113 nem alkalmas néhány típusú folyadék szivattyúzására, beleértve a sűrű állagú folyadékokat (például erősen iszapos víz), a rostos és szálas anyagokat tartalmazó folyadékokat (például emésztőgödör, szennyvízgödör stb.), a szilárd részecskéket és hosszú szálas anyagokat tartalmazó folyadékokat, amelyekből a szennyeződés feltekeredhet a lapátkerékre, vagy abban sérülést okozhat (pl. fahulladékot, szegeket stb. tartalmazó víz), valamint a koptató anyagokat tartalmazó folyadékokat (pl. homokos víz).

MŰSZAKI ADATOK
 

Mutass többet

Termék ár: 
39.070 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 1.500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 6.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) GüdeBolt Webáruház webáruházban.
Termékek Neked
Kert, Barkács
Ékszer (gyűrű, nyaklánc, stb..)
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
988.518.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem