Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
PoliFarbe Kromofág 0,5 l

PoliFarbe Kromofág 0,5 l

A kromofág festékeltávolító gél EU-s szabványoknak megfelelő, praktikus termék, s nagyban segíti a munkavégzést a festékekkel.

2012 tavaszán új termékkel jelentkezett a Poli-Farbe egy kromofág festékeltávolító gél formájában, ami valamennyi EU-s szabványnak megfelelő, praktikus termék. A kromofág tulajdonképpen egy speciális mix, ami gyakorlatilag fémig lemarja az általánosan használt festékek többségét, ezáltal lehetőség nyílik a felület újrafestésére. A Poli-Farbe új termékének legfőbb jellemzője, hogy gél állagú és csepegésmentes, tehát nem folyik a felületen és a megtisztítandó felületre könnyen felhordható. A Poli-Farbe kromofágja alkalmazható fa, fém, üveg alapfelületen, minden festéktípusra vonatkozóan, s nem tartalmaz metilén-kloridot. Gyors hatásmechanizmusának köszönhetően 1-5 perc alatt fejti ki hatását.

Használata rendkívül egyszerű, de bizonyos biztonsági óvintézkedéseket szükséges betartani. Felhordása a kívánt felületre ecsettel történik, majd 1-5 perc várakozási idő után a festékréteg felhólyagosodik, felpuhul, ez acél spaklival könnyen eltávolítható. A várakozási idő növekedhet ellenállóbb festéktípusnál, vagy vastagabb festékréteg esetében, illetve az eljárás megismételhető a kívánt hatás elérése érdekében. A felület megfelelő előkészítés, csiszolás illetve zsírtalanítás után újra festhető, a megfelelő rétegrend alkalmazásával. A termék használata jól szellőző munkatérben, vagy a szabadban ajánlott.  A munkavégzés során tilos bárminemű nyílt láng, illetve magas hőmérséklettel járó más tevékenység végzése, így a dohányzás is tilos!

A Poli-Farbe kromofágja praktikus, 0.5 literes kiszerelésben elérhető a szakkereskedésekben.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Mutass többet

Termék ár: 
5.350 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 6.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Festékpalota webáruházban.
Termékek Neked
Étrend kiegészítő
Háztartási gépek
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
978.590.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 610 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem