Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
PetPincér ROCKY+ 95 gabonamentes előfőzött nedveseledel - Mennyei bárány 300g

PetPincér ROCKY+ 95 gabonamentes előfőzött nedveseledel - Mennyei bárány 300g - 1700

Összetevőkről részletesen:

  • 95% HÚSTARTALOMMAL, KÖRET ÉS GABONAMENTES! Nagytestű fiatal vagy kölyök kutyáknak ideális, akik emésztőrendszere már elég érett a bárányhús emésztéséhez. A sütőtök karotintartalma fontos a látás szempontjából, ezért idősödő, de még aktív kutyáknak is javasolható. Sok antioxidáns védi mind a fejlődő, mind az idősödő szervezetet.
  • A bárányhús ideális tápanyagforrásnak számít allergiával (pl. csirkére) vagy emésztési problémákkal küzdő kutyusok számára, de magas proteintartalma miatt (a sovány bárányhús 19,7 %-a fehérje) a betegségek utáni gyógyulási folyamat fontos alapanyaga is lehet. Kölyökkutyák fejlődésénél és immunrendszerük kialakulásánál is fontos szerepet tölthet be.
  • A termék nagy mennyiségben tartalmaz bárány belsőségeket is, amelyek különösen táplálóak hála magas vas-, illetve vitamintartalmuknak (A, B2, B12, Biotin).
  • A spenót egy rendkívül vitamingazdag, magas vastartalmáról híres növény, amely mindamellett, hogy tisztító hatású, a vérszegénység megelőzésére is jótékony hatással lehet.
  • A termék sütőtököt is tartalmaz. A sütőtöknek superfood lévén számos pozitív tulajdonsága van, többek közt: jelentősebb mennyiségű C- és A-vitamint (Béta karotint) tartalmaz; alacsony glikémiás index-szel rendelkezik; anti-karcinogén hatású, amellyel gátolja a felesleges szabad gyökök képződését; támogatja a keringési és emésztési rendszert; immunrendszer-erősítő hatású; de segíthet felvenni a harcot a gyulladásokkal és parazitákkal szemben is. Egyszerre tartalmaz nagy mennyiségű vasat, magnéziumot, antioxidánsokat és értékes növényi rostokat.
  • Az almának régóta ismert emésztésjavító hatása, amelyet elsősorban annak köszönhet, hogy bővelkedik a lebontás során keletkező szabadgyököket megkötni képes antioxidánsokban.

Összetevők:bárányhús, bárány belsőségek (min. 80%), spenót, sütőtök, alma.

Adalékanyagok

Vitaminok/kg:Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: -.

Analitikai összetevők: nyersfehérje 39,74%, nyerszsír 9,73%, szénhidrát 2,13% nyershamu 0,99%, nyersrost 0,65%.

Energia érték:  173,10 kcal/porció

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás nélkül maximum 25°C-os hőmérsékleti körülmények között 6 hónapig megőrzi minőségét. Felbontás után zárt kupakkal hűtőben tárolva, egy-két napon belül elfogyasztandó. A termék dobozát úgy választottuk, hogy hosszú fülű kutyák etetése is lehetséges legyen belőle. A termékeink csomagolása üvegből készült, így BPA mentes.

A márkáról:Az egészséges PETPINCÉR termékek kifejezetten kutyák számára, az Állatorvostudományi Egyetem tanszékvezetője által összeállított recept ajánlás szerint készülnek. Magas hús (minimum 50%) és rosttartalmú prémium főtt kutyaételeik teljes értékű eledelek felnőtt kutyák számára, mivel rostokban gazdag köretekkel készülnek. Kiemelt figyelmet fordítanak az allergiás kutyákra. Termékeik gluténmentesek, mert csak gluténmentes gabonát tartalmaznak. A termékek nem tartalmaznak tartósítószert, vagy mesterséges ízfokozókat. A gyártás HACCP tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát a Magyarországon kötelező és előírt higiéniai minőségbiztonsági és kockázatkezelési elveknek megfelel. A termékek mindig friss alapanyagokból, emberi fogyasztásra gyártott élelmiszerektől is szigorúbb egészségügyi előírásoknak felelnek meg. Minden terméket rendszeres laboratóriumi felülvizsgálattal ellenőriznek. Az ételek mindig friss alapanyagokból készülnek, a termékek laboratóriumilag ellenőrzött minőségűek.

Forgalmazó: PetPincér Dog Food Kft.


Termékinformációk Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.Javasoljuk, hogy kezdetben keverje össze a terméket a korábban használt eledellel. Az állat előtt mindig legyen friss, tiszta ivóvíz. Csak takarmányozási célra! Üzemi környezetben, professzionális hőkezelési eljárásokkal biztosítják a termékek állag- és szavatossági minőségét. Annak érdekében, hogy a termékeink kiengedés után ismét frissen és étvágygerjesztően kerülhessenek a kiskedvencek elé, megőrizve az összetevők sejt- és rostszerkezetét, ezért gyorsfagyasztási eljárást alkalmazunk.

Mutass többet

Termék ár: 
1.700 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 2.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Éheskutya.hu webáruházban.
Termékek Neked
Villany
Háztartási gépek
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.627.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem