Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
Ez a termék jelenleg nem elérhető
termek-kep
NORTHWAVE Gravel Rockster kerékpáros cipő, fehér, 43

NORTHWAVE Gravel Rockster kerékpáros cipő -- igazi gravel cipő azoknak, akik imádnak két keréken utazni. Kaland, szabadság és kényelem minden túrakerékpárosnak!

Regular Fit
A Northwave cipők felsőrésze több évtizedes tapasztalat és több száz lábfejforma elemzése alapján, az átlag idomokhoz igazítva Regular Fit szélességgel készül. Az extraszéles lábfejformához fejlesztették ki a Wide Fit verziót, ami országúti és MTB vonalon 1-1 modellnél elérhető opció, és a Regular Fit-hez képest 5 mm-rel szélesebb felsőrész-kialakítást jelent. Az All Mountain Fit a felhasználói igényekhez igazodva a Regular Fit-hez képest 4 mm-rel szélesebb teret hagy a lábfej számára.

XC10 talp
Nagyon merev és könnyű, teljesítményorientált talp. A csúcskategóriás modellekhez hasonló, minimalista talpmintázat és az extra TPU betétek remek tapadást és jó kopásállóságot biztosítanak. A talpközép flexibilis zónája növeli a kényelmet, így hosszú távokon is elkerülhető a lábzsibbadás.

Thermowelded
Hőillesztéssel rögzített (thermowelded), többrétegű konstrukció. Nagyméretű, integrált, hálós szellőző blokkok a cipők felsőrészén, melyeket extravékony anyagokból álló, megerősített panelek vesznek körül, így az utolérhetetlen szellőzés mellett, megfelelő stabilitást is biztosítanak. Kiválóan idomulnak minden lábformához, és kényelmes, szellős viseletet biztosítanak tekerés közben, akár extrameleg időben is.

Mérettáblázat - NORTHWAVE cipők

Mutass többet

Megnézem a webáruház elérhető termékeit
Ez a termék jelenleg nem elérhető.
Termékek Neked
Kert, Barkács
Kerékpárok
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
975.003.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem