Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Ancient Wisdom 10 ml Zöld Citrom (Citrus Aurantifolia) Illóolaj

A Zöld Citrom illóolajat a Citrus Aurantifolia-ból, más néven mexikói vagy nyugat-indiai zöld citromból nyerik. Az olajat az éretlen bőr héjából hideg sajtolással vagy a héjból és / vagy az egész érett gyümölcsből gőzdesztillálással extrahálják. A zöld citrom olajnak éles, citrusos illata van, amely azonnal javítja az ember hangulatát.

A Zöld Citrom illóolaj párologtatóban használva serkenti a fáradt elmét és enyhíti a szorongást, remek segítőtárs apátia és depresszió enyhítésében. Hasznos a megfázással, torokfájdalommal és influenzával járó láz csökkentésére. Növeli az ellenálló képességet , enyhíti a köhögést, a hörghurutot, a szinuszgyulladást és az asztmát. Hasznos az ízületi gyulladás, reuma és rossz vérkeringés kezelésénél, valamint az elhízás és a cellulitisz enyhítésénél.  Ez az olaj nagyon jó a bőrre, csökkenti a zsírtartalmat és a pattanásokat, segít a herpesz gyógyításánál, a rovarcsípések és horzsolások ápolásában. A hideg sajtolással nyert olaj azonban fényérzékenységet okozhat és irritálhatja a bőrt.

A zöld citrom eredetileg Ázsiából származik, de ma már a legtöbb meleg éghajlatú országban termesztik. A Földközi-tenger keleti térségéből és Afrikából került Arábiába. Európába a 12–13. században jutott a Közel-Keletről visszatérő keresztes lovagoknak köszönhetően. Az amerikai kontinensen a gyarmatosítás idején terjedt el, hasonlóan más citrusfélékhez

Mutass többet

Termék ár: 
1.400 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Aroma49 webáruházban.
Termékek Neked
Szerszámok
Háztartási gépek
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.007.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem