Lila szájmaszk csomagban, lila pánt, sebészeti szájmaszk, orvosi maszk, orvosi szájmaszk 1-50 db

Lila szájmaszk csomagban, lila pánt, sebészeti szájmaszk, orvosi maszk, orvosi szájmaszk 1-50 db
ÜRES PÓLÓ Webáruház

KORREKT
9.5
WEBÁRHUÁZ

Tulajdonságok: 3 rétegű szájmaszk a hatékonyabb szűrésért Eldobható maszk Hipoallergén Nagy szűrési kapacitás Alkalmazkodik az orr formájához Gumis rögzítés, tökéletes illeszkedés Jó tanácsok: Felrakás előtt szappannal mossunk kezet. A szájmaszkot helyezzük fel úgy, hogy minél jobban rásimuljon az arcunkra. Használat során ne fogdossuk kézzel sem a szájmaszkot, sem az arcunkat. Ha véletlenül hozzáérünk, mossuk meg a kezünket szappannal. Ha lélegzés során a szájmaszk benedvesedik, cseréljük ki újra. Mielőtt levesszük a szájmaszkot, mossunk szappannal kezet. A szájmaszkot a guminál fogva vegyük le úgy, hogy az arcunkhoz nem érünk hozzá. Vigyázzunk magunkra szeretteinkre és másokra! Eldobható, egyszer használatos maszk, hétköznapi használatra, nem steril (non medical)
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 149 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 6.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

ÜRES PÓLÓ Webáruház véleményei:

Magdolna

2022-12-01 20:33:23

10


Szépek a pólók színei és nagyon jó az anyaga is!

Magdolna eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Anikó

2022-11-30 10:52:43

9.5


Teljesen elégedett voltam mindennel.

Anikó eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Tamás

2022-11-28 19:04:22

10


Minden jó


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.