Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

TOP 3 felnőtt társasjáték!

“Játszani jó”-halljuk gyakran ezt a kifejezést életünk során, ám ez a mondat nem csak gyermekkorunk idején állja meg a helyét, hanem felnőtt párkapcsolatok időszakában is, a hálószobai pillanatokban. Egy párkapcsolat ápolása nagyon fontos feladatunk, ha szeretnénk sokáig boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élni, akkor bizony a vágyat az szenvedélyt az idő múlásával is fenn kell tudni tartani. A hálószobai pillanatok felpezsdítéséhez remek lehetőséget nyújtanak a felnőtt erotikus társasjátékok, kifejezetten párok számára. Általuk a párok könnyebben ki tudják fejezni belső vágyaikat, lehetőségük nyílik arra, hogy megismerjék a másik elfojtott szexuális vágyait.

Cikkünkben az erotikashow.hu webshopjának segítségével hoztunk nektek egy Top 3-as listát a legszuperebb erotikus játékokról, melyekkel ezeket a szürke, borongós őszi estéket forró hangulatban tölthetitek el. A játék előtt a vágy fokozása érdekében célszerű gyertyákat, egy kellemes üveg bort, vagy pezsgőt beszerezni, melyek segítségével könnyebben le vetkőzhetitek a gátlásokat, könnyebben egymásra hangolódhattok egy stresszes, húzós nap után. Lássuk is, hogy milyen szuper játékokat érdemes beszerezni feltétlenül az estékre.

erotika

  

Szexpedíció

A szexpedíció játékát egyszóval a gyönyör térképének is nevezik, gyakran. Ez a társasjáték kifejezetten monogám párok számára lett kifejlesztve. Nem véletlen, hiszen általa még közelebb kerülhetünk párunkhoz legyen az lelki, vagy testi téren. Az idő vasfoga, az évek múlása azokat a kapcsolatokat amiket nem ápolnak rendszeresen a felek, kikezdhetik. Ilyenkor a szexualitás monotonná, egyhangúvá válhat. Ezek a játékok nagyszerű lehetőségek arra, hogy új szintre emeljük szexuális életünket, újdonságot, változatosságot csempésszünk bele. A szexpedíció játéka által lehetőségetek nyílik pároddal, hogy egy közös felfedező úton vegyetek részt, ám minden lépésetekkel, minden feladat teljesítése által egyre közelebb kerültök a végső győzelem, a legnagyobb Kincs megszerzéséhez. Utatok során rengeteg kalandban, romantikában és tabuk nélküli szexben lesz részetek. A végső gyönyörhöz vezető utat pontosan úgy kell bejárnotok, mint egy igazi kincses térképet. Mielőtt belekezdtek a felfedezésbe, mindketten, külön írjátok fel a legnagyobb erotikus, szexuális vágyatokat egy lapra. A szerencsés nyertesnek, ez a vágya teljesítve lesz a játék végén, tehát a nagy Kincs maga az orgazmus, és legnagyobb vágyunk beteljesülése lesz. A játék fokozatosan vezet be titeket, a komolyabb erotikus feladatokig. A beszélgetős feladatok remek ráhangolódási lehetőséget nyújthatnak számotokra. A feladatok nem csak hogy erotikusak, felkorbácsolják a szenvedélyt, hanem nagyon szórakoztatók is, vannak egészen humoros feladatok, kérdések is. Ha mindketten igazi felfedezők vagytok, az életben is szeretitek a kalandokat, akkor feltétlenül szerezzétek be ezt a fantasztikus játékot.

nő

   Adsz vagy kapsz?

Az Adsz vagy kapsz? társasjáték hasonlóan, mint az előző fokozatosan vezet rá az erotikával fűtött feladatokra, s eljuttat egészen a tabuk nélküli szexulis együttlétig. A játék három fontos fő feladatcsoport érintésével vezet el egészen a legnagyobb célig, a nyereményért. Feladatai sejtelmesek, erotikusak, és extrémek egyaránt, így fokozza a vágyat és válik egyre izgalmasabbá. A nyeremény, a kincs szintén a titkos vágy beteljesítése lesz. Ám ahhoz, hogy ezt eléréjétek, az elétek kerülő feladatok mindegyikét sikeresen teljesíteni kell. Fokozzák a hangulatot különösen, a táblán található helyszínek. Ilyenkor húzzatok a pakliból helyszínt, és teljesítsétek maximálisan a feladatokat lakásotok különböző részein. A lakoma mezők által lehetőségünk nyílik apró vágyfokozó gyümölcsök, vagy egy pohár bor, pezsgő fogyasztására. Exrém izgalmas estéhez ez a játék rendkívül szuper társatok lehet. Ez egy olyan játék, melyet nem csak egyszer tudtok kijátszani, mivel rengeteg feladat kártyát tartalmaz. Így hosszabb ideig használhatjátok.

erotika

   Monogamy

A Monogamy című játék szintén egy nagy, izgalmas, feladatokkal és kérdésekkel teli erotikus társasjáték. Ahogy haladtok előre a körökben, meglátjátok hogy egyre erotikusabbá váló feladatokkal, vágyat korbácsoló kérdésekkel fogtok találkozni. A győztes nyereménye szintén a megérdemelt orgazmus, legnagyobb vágyának beteljesülése. A játékban a kártyán szereplő vágyak által a vonzalmat folyamatosan fenntartja, sőt fokozza a játék befejeztéig.

Ha szeretnél kedveseddel a borongós őszi estéken izgalmas, szenvedélyes pillanatokat átélni, akkor látogass el az erotikashow.hu webshopjába és szerezz be egy szuper játékot a Top hármas listánk kínálata közül.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem