Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért a Heavy Tools márkát válaszd?

Gondoltad volna, hogy ez a népszerű, híres márka, a Heavy Tools, mely meghódította egész Európát, Magyar márka?! Különösen a sport cuccai révén lett népszerű az emberek életében. Ám a márka gyökerei 1988-ban Ausztriából indultak el, amikor két fivér akik osztrák származásúak voltak, maguknak s barátaiknak is szörfdeszkát kezdtek el gyártani, melyeknek a Heavy Tools márka nevet adták. Mivel ezek a termékek óriási sikereket szereztek, így elkezdtek tovább gondolkodni, s további sport kiegészítőt gyártani. Elsődlegesen a snowboard területén bontakoztak ki, deszkák gyártása által, ezek a szuper termékek szintén betörtek a piacra, s még nagyobb siker élményeket szereztek általa.

A 90-es évek beköszöntével a népszerűségnek köszönhetően, szélesíteni kezdték termék palettákat, különösen  bicikli termékek által. Kapható termékké vált a Mountain bike, és a BMX típus is. Ezt követően rövidesen megszűnt az osztrák cég, s így a leányvállalat, amely magyar volt, örökölte meg a cég márkát. 1997-ben ezért jelentősen szélesebbé tette a termékválasztékot, s így nekilátott a ruha termékek forgalmazásának, gyártásának. A Heavy Tools ruha termékek rendkívül stílusos megjelenést, meleg, komfortos viselést eredményez. Mivel elsődlegesen sportok kiegészítő ruházatának tervezték, ezért a ruhadarabok tökéletesen funkcionálnak, rendkívül kényelmesek, tökéletesen lehet kombinálni termékeit egymással. Még egy sportos pólót is bátran kombinálhatunk alkalmi kabáthoz, vagy éppen egy kényelmes csizmát, bakancsot bátran viselhetünk csinos ruhákhoz. Ezzel tökéletes sportos eleganciát érhetünk el öltözési stílusunkba. A ruhák széles választékát követően a cipők területén is óriási változás következett. Bakancsoktól kezdve egészen a női csizmákig, a sport cipőkig szinte minden típusát gyártották a lábbeliknek. Napjainkban vásárolhatunk már Heavy Tools márkájú hátizsákot, női táskát, sőt még pénztárcát s övet is. 

Hogy miért érdemes Heavy Tools márkájú termékeket vásárolni? 

Korábban említettük, hogy a Heavy Tools márka alapja a sport, a sportosság. Kezdetben magyarországos sportos ruhákat kezdtek el gyártani, amelyek rendkívül kényelmesek voltak. Ám nagy népszerűségének köszönhetően szélesítették termékeiket. Napjainkban rengeteg női és külön férfi kiegészítőket gyártanak, legyen szó ruhákról, cipőkről, sapka-sál kiegészítőkről, sőt még táskákról is. Ruháik teljesen követik a mai divatot, elegáns és rendkívül stílusos darabokkal találkozhatunk. Természetesen sportos ruhákat is választhatunk. Óriási előnye, hogy ruha-cipő termékei rendkívül jól kombinálható egymással. Egy csinos felső, remekül kombinálható egy sportos bakanccsal is. Minőségét tekintve teljesen minőségi darabok. Ilyenkor télen, amikor hűvös az időjárás, többször csapadékos, célszerű hosszabb lábbeliket viselni. Egy nagyszerű minőségű bakancs vagy bokacsizma teljes mértékig takarja és védi lábunkat az átfagyástól, át ázástól csapadékos idő esetén. Ezek a téli lábbelik rendkívül kényelmes, komfortos viselést eredményeznek vastagabb, lapos talpának köszönhetően. 

Ha igazán elegáns, de ugyanakkor nagyon kényelmes megjelenésre vágysz, akkor látogass el a shoestyle.hu webshopjába és válogass széles választékben az ízléses, minőségi termékek közül. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem