Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogyan frissítsd fel a szexuális életed?

A kiegyensúlyozott és rendszeres szexuális élet éppen olyan fontos egy párkapcsolatban, mint a kommunikáció, a minőségi együtt töltött idő. Ahhoz, hogy párunkkal kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatban élhessünk teljesülnie kell a három fő alappillérnek. A szeretetnek, a megfelelő kommunikációnak a felek között, és a kielégítő szexuális életnek. Ezek ha teljesülnek létrejön egy beteljesült szerelem, ami magas intimitást, elköteleződést és hosszú távú szenvedélyt eredményez. Ha az egyik pillér hosszú távon nem működik jól, akkor nem számíthatunk minőségi kapcsolatra. Cikkünkben a ferfialom.com webshopjának segítségével ötleteket szeretnénk adni nektek arra, ha a kapcsolatok legkényesebb pontja a szexualitás meginog, kicsit ellaposodik, hogy milyen praktikákkal tudod a vágyat felfokozni újra a hálószobában pároddal.

Az embereknek a kielégítő, harmónikus életre éppen olyan szükségük van, mint a biztonságra és szeretetre. Ám ahogy telnek az évek, gyermekek által szülőkké válnak a párok, úgy nő az esélye annak, hogy az idő vasfoga, a gyermekekkel való túlzott foglalkozás, az esti kimerültség a nap végén az együttléteket montonná teheti, és rutin szerűvé.

A jó hír az, hogy ennek nem kell így lennie, bármikor megfordítható ez a folyamat és újra feldobhatók a hálószobai esték. A webshopon található termékek közül választhatunk szexuális kiegészítőket, potencia növelőket, játékokat, amelyekkel újra viszünk színt a házas életünkbe.

ferfialom_masszazs

Masszázsgyertya, masszázsolaj

Egy gyertya fénnyel kivilágított szoba nemcsak, hogy nagyon romantikus és nagyon esztétikus, harmonikus látványt nyújt, hanem segítséget nyújt az egymásra hangolódásban a hálószobában. A kellemes fényviszonyok által könnyebben el tudjuk engedni a felgyülemlett munkahelyi, napi stresszt például, könnyebben át tudjuk adni magunkat egy érzéki estének. A pároknál kellemes lazulást eredményeznek, segít abban is, hogy a párok teljes mértékig tudjanak egymásra, egymás igényeire figyelni, a fókusz egymáson legyen és ne egy rossz nap emlékén, vagy a gyermekekkel kapcsolatos aggodalmakon. Az illatszerekről már az ókorban is úgy vélekedtek, hogy vágyfokozó hatással rendelkeznek. A szaglás az érzékiségnek egy alapvető eleme, valamint az izzadtságban kiválasztott vegyületek is nagyon fontos szerepet játszanak a szexuális vágy felébresztésében. Ahhoz, hogy kellemes nyugodt légkört teremtsünk egy húzós nap után, a gyertyákat helyezzük el a szoba különböző pontjain.

Gondoltad volna, hogy létezik olyan gyertya, ami nem csak világításra szolgál, hanem masszázs olajként is funkcionál?!? Ezek a gyertyák valóban léteznek, és nagyon szenvedélyes élményeket okozhatsz általa a párodnak. Kellemes, érzéki illatuk van, a kanóc meggyújtását követően masszásolajjá változik, és kezdetét veheti az érzéki cirógatás. A gyertya lángját körülbelül 20 percig kell égetni, majd utána a viasz megfelelő állapotú lesz, és kezdődhet is az érzéki simogatás.

ferfialom_gyertya

Masszázsolajok

Az erotikus masszázs csodálatos módja, hogy pároddal sokkal érzékibbé tegyétek intim pillanataitokat. Tökéletes ajándék lehet akár évfordulóra, vagy egy szürke pénteki hétköznap feldobására is. Rengeteg előnye van, hogy miért érdemes kipróbálni a hálószobában társunkkal. Lendületet visznek, felpörgetik az egyhangú estéket, nyugtató és vágyfokozó hatása által kellemes hangulatba hoz, így tökéletes indítása egy érzéki együttlétnek. Nincs is másra szükség, mint masszázsolajra. Pár csepp olaj a kezedre és már végig is lehet masszírozni párod minden porcikáját vele. Kézről javasolt felvinni a partner bőrére, mivel hátára cseppentve kellemetlen, hideg érzést okozhat. Az illatoknak a masszázsban is fontos szerepük van, stimuláló hatással van az érzékszerveinkre, így ha szeretnél egy élményekkel teli estét akkor bátran vesd be. A partnertől kapott masszázs.élvezetes “ajándék” lehet, főleg egy kimerítő stresszes nap után, az aktus előtti ellazulásban is.

ferfialom_erotika

Szexjátékszerek

Ha mindig ugyanazon a helyen, és ugyanúgy történik az együttlét, akkor egy idő után monotonná válhat. A megszokás pedig nem tesz túl jót a libidónak, egy idő után azt lehet észrevenni, hogy kevesebbszer közeledhetünk társunk felé. Hogy erre ne kerüljön sor érdemes még csírájában megelőzni a problémát. Akár úgy, hogy vetünk be szexuális eszközöket, amikkel feldobhatjuk az együttléteket. Gondoltad volna, hogy a bilincsek az egyik leggyakrabban használt játékszerek a hálóban? Ha szeretnétek felpörgetni az eseményeket, akkor bátran próbáljátok ki. A másik legnépszerűbb játék eszköz a pénisz gyűrű, melyek ma már rengeteg féle változatban vásárolhatók meg. Alkalmazásuk által  extra hosszú ideig tartó merevedést és méret növekedést tapasztalhatnak a férfiak, mely a nőknek igy nagyon kedvező. Ma már olyan gyűrűt is lehet vásárolni, amely rezgő fejével a klitoriszt is izgatja, így mindkettőtöknek extra örömben lehet része aktus közben!

Ha szeretnéd szexuális életedet ezekkel a kiegészítőkkel, vagy hasonló termékekkel feldobni, akkor látogass el a ferfialom.com webshopjába, és lepd meg párodat még ma! Éljetek át kellemes estéket újra a hálószobában!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem