op-piggy-bank
Spórolás számláló
Bejelentkezés
Új felhasználóként 1.000 Ft-ot teszünk új onlinePénztárcádba!
Regisztráció
Kategóriák
termek-kep

Mediterrán grillkolbász fűszerkeverék

10 kg töltelékhez készre kevert fűszer keverék aromatartó csomagolásban. Sót tartalmaz, más fűszer hozzáadása csakis ízlés szerint javasolt. Paprika nélküli különleges recept alapján készült, mediterrán ízek kedvelőinek ajánljuk. GMO, Glutén és E-szám mentes 1 zacskó fűszerhez 2 csomag 20m-es juhbél felhasználását javasoljuk! Kisüzemi vagy disznótoros kiszerelésben A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű. Illata jellegzetes, kellemesen füstölt, jól szeletelhető, tömör állományú, kis szemcsés hús és szalonna elvétve látható benne. Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és fűszerek pikantériája a meghatározó. Repülj velünk a tengerpartra gondolatban... Mediterrán grillkolbász fűszerkeverék- Ajánlott tárolási feltétel: Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyen Jellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz. Összetevők: konyhasó, feketebors őrölt és egész, édeskömény őrölt, dextróz Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték. Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra. Húsipari használata: 10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 70-75 % hús és 25-30 % (kemény) szalonna arányban. A hús lehetőleg nagysúlyú sertésből - legjobb a 150 kg-nál nehezebb, egy évesnél idősebből származzon. A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón ledaráljuk. A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük . A kolbászhúst juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen elcsípjük. A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél webáruházunkban megtalálható! Felhasználható grillkolbász készítéshez Adagolás 10 kg töltelékhez Minőségét megőrzési idő 9 hónap Tárolás Száraz hűvös helyiségben, napfénytől védve Összetétel Lásd a csomagoláson Mértékegység CSOMAG Csomagolás aromazáró tasakban Nettó mennyiség 0.320 kg Tápérték 100g termékben: Energiatartalom 671 kJ /160 kcal Zsír 2,3 g Amelyből telített zsírsavak 0,3 g Szénhidrát 29,6 g Amelyből cukrok 8,5 g Fehérje 4,8 g Só 54,6 g Termékspecifikáció letöltése
Mutass többet

Termék ár: 
1.550 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Böllérshop.hu webáruházban.
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
1.268.290.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 490 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!