webba.hu

KORREKT
9.5
WEBÁRHUÁZ

Ehhez a termékhez még nem tudtuk feltölteni a leírást.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 4.366 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 6.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

webba.hu véleményei:

György

2021-04-12 16:05:01

9.6


Megkaptuk a rendelt terméket, a szállítás a húsvét miatt csúszott kicsit.

Rákosi

2021-04-07 10:17:19

10


Teljesen korrekt minden

Éva

2021-04-03 13:01:51

10


Rendeltem egy páraelszívót. Másnap hívtak telefonon, hogy nagy összeg esetén előleget kérnek, utaljam el. Elutaltam, rá nemsokára megérkezett az előlegszámla. Pár nappal később ismét hívtak telefonon, hogy a rendelt termék nincs fekete színben, csak fehérben. Részemről nem gond, így kiszállították azt, annak ellenére, hogy fehér színben magasabb árfekvésű a páraelszívó, megkaptam az eredeti áron. A szállítási idő 2 hét volt, de nekem ez nem okozott gondot, mert még mindig nincs beüzemelve a páraelszívó, egyáltalán nem volt sürgős. Akármikor hívtak, mindenki közvetlen és segítőkész volt. A kiszállítást saját emberük végezte, ő is nagyon figyelmes, volt és egyáltalán nem kapkodós. Igaz, nem pár nap alatt kaptam meg a terméket, de ez nekem tényleg nem okozott semmi negatív érzést a Webba webáruház felé, szívesen máskor is rendelnék tőlük, és szerintem fogok is.

Éva eddig 7.000 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.