webba.hu

KORREKT
10.0
WEBÁRHUÁZ

+1-től akár 3 évig Te választhatsz, hogy hány évre szeretnéd meghosszabbítani a garanciát. Védelem az első naptól Már az első naptól kezdve élvezheted az extra biztonságot Pénzt spórolsz Nem kell törődnöd a kár bevizsgáltatásának költségeivel Maximális biztonság Ne aggódj többé amiatt, hogy elromlik a termék Segítség a szállításban Hívd munkatársainkat, és segítenek a termék visszaküldésében Mit jelent a kiterjesztett garancia a Webba.hu-nál? Biztos előfordult már veled, hogy háztartási géped nem sokkal a gyártó által biztosított garanciális idő után ment tönkre, és súlyos tízezrekért tudtad csak megjavíttatni, arról nem is beszélve, hogy a drága szabadidődet ilyenkor utazással és a termék cipelésével töltheted. Ha kiterjesztett garanciával rendelkezel, akkor mindez nem történhet meg, ugyanis a termékek belső okokból fellépő hibájának javítását, vagy cseréjét mi - vagyis a Webba Expert Kft végzi, így nem csak időt spórolsz, hanem ennek a költsége sem téged fog terhelni! Nincs több kellemetlen pillanat, mikor szembesülsz vele, hogy döntened kell, vagy kidobod a terméket vagy szabadidődet feláldozva drága pénzért megjavíttatod, mert a kiterjesztett garancia megvásárlása után ez már a mi feladatunk. A garancia érvényessége: Belső szerkezeti hiba :Igen Villámkár esetén :Igen Használatból eredő hiba miatt :Nem Nem rendeltetésszerű használat estén :Nem
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.700 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 5.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

webba.hu-ról még nem írtak véleményt


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.