Kész luxury brillant chocolate beige 27 300x260cm függöny

Kész luxury brillant chocolate beige 27 300x260cm függöny
eMag Függönyök
Szőnyeg Raktár Outlet

KORREKT
9.6
WEBÁRHUÁZ

Brilant Luxus egyedi Kész hímzett ,fix méretezésű függőny behuzóval Önnek már csak fel kell helyezni a kiválasztott helyiségbe 3 méter széles 260cm magas Élőben sokkal szebb! Származási hely: Törökország I.Osztályú minöség Színek: Hófehér alapon csoki szín Szélesség: 3m Magasság 260cm Összetétel: 100% poliészter 100% Garancia! Rendelje meg bizalommal!
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 10.240 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 7.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Készleten van!

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Szőnyeg Raktár Outlet véleményei:

Klárika

2020-06-03 21:11:53

10


Nagyon elégedett vagyok! Korrekt, gyors ügyintézés, a kiszállítás is gyors. A szőnyeg nagyon tetszik, azt kaptam, amit vártam.

Klárika eddig 500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Katalin

2020-06-03 16:35:43

10


Gyors, pontos szállítás, gondos csomagolás, minőségi termékek! Ajánlom mindenkinek!

Katalin

2020-06-03 16:12:48

10


A Szőnyeg Raktár Outlettől már többször vásároltam. Szerintem nagyon korrektek, és gyorsak.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg s találsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.