Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
Ez a termék jelenleg nem elérhető
termek-kep
Pedrollo Circolatore DHL 25-60/180

A Pedrollo DHL elektronikus keringető szivattyú kiváló minőségű és alacsony fogyasztású, annyira, hogy a hagyományos, vele azonos teljesítményű szivattyúkkal összehasonlítva akár 85%-kal kevesebb energiát is képes felhasználni.

A rendelkezésre álló programok lehetővé teszik minden igény kielégítését, így a készülék képes mindig a körülményekhez képest ideálisan működni, ezzel csökkentve az energiafogyasztást, illetve a csövekben, radiátorokban fellépő víz áramlási zaj csökkentését, minimalizálását. Amennyiben a rendszerben levegő van, azt a vezérlőpanelen egy LED jelzi. Az elektronika biztosítja az automatikus motorkioldó funkció bekapcsolását ebben az esetben.

Ügyeljünk arra, hogy a szivattyú zárt helyiségbe legyen telepítve, az időjárási elemektől védett helyre. A keringető szivattyú maximum 6 métert képes emelni, 0 és +40 C fok környezeti hőmérséklet mellett a szivattyú képes +2 és +95 C fok közötti folyadék továbbítására.

A rendszerben lévő maximum megengedett nyomás 6 bar lehet. A szivattyú rendkívül halk, <43 dB működésre képes. A motor S1 folyamatos működésű. A készülék csak tiszta vízzel használható. A motor egy fázisú, 230 Volt-ról üzemeltethető. Védelem IP 44, szigetelési osztály H.

Mutass többet

Megnézem a webáruház elérhető termékeit
Ez a termék jelenleg nem elérhető.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Kert, Barkács
Táska
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
950.320.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem