Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
Ez a termék jelenleg nem elérhető
termek-kep
AL-KO DIVE 6300/4

Az Al-ko Dive egy merülő szivattyú széria, ásott kutakhoz. A szivattyú egy fázisú, úszókapcsolóval szerelt. Az úszókapcsoló megvédi a készüléket a szárazon futástól, illetve vezérli azt; az úszókapcsolóban egy golyó található, mely nyitja, illetve zárja az áramkört. Amennyiben kevés víz van a kútban, ciszternában, a golyó átgurul a nyílt részre és a szivattyú megáll. Amennyiben a vízszint megnövekszik és elér egy bizonyos szintet, az úszókapcsoló megemelkedik a vízszinttel, lebegni kezd, és a golyó átgurul a zárt állapotba, tehát zárja az áramkört, és ez a szivattyú elindulásához vezet.

Az Al-ko Dive 5500/3, illetve Ak-ko Dive 6400/4 lakossági használatra, ásott kutak, ciszternák vizének kiszivattyúzására lett megalkotva. Használható kertek, díszkertek, üvegházak locsolására, irrigálására. Aknákból, víztározókból víz továbbítására, konténerek át és kiszivattyúzására, gyepszórók működtetésére, komplex öntözőrendszerek ellátásától egészen házi víz ellátásáig (Al-ko hydrocontrollal együtt) minden olyan feladatra alkalmas, ahol tiszta vizet kell szivattyúznunk, továbbítanunk.

A szivattyú nevében lévő 5500, illetve 6300 jelzés a szivattyú maximális teljesítményére vonatkozik l/h-ban. A per jel utáni szám a névben pedig a maximális nyomást jelzi. pl 5500/3, ahol 6300 l/h szállítási maximummal és 4 bar maximális nyomással rendelkezik. Továbbá az 5500/3 3 fokozatú, míg a 6300/4 4 fokozatú. Az extra fokozat nagyobb nyomást képes előállítani.

Hogy teljesítményét ne csökkentsük le nagyon, ajánlott 1 colos tömlővel működtetni a készüléket ¾-es vagy ½ colos slag helyett. Ezeken ugyanis jóval nagyobb a súrlódás, ezáltal a nyomás veszteség. Ez a szállított mennyiség csökkenésével is jár.

A szivattyú anyagát figyelembe véve kiváló minőségű alapanyagokból készül, a szívórésznél nemesacél szűrő található, mely a nagyobb szennyeződéseket eleve kiszűri, hogy az ne dugítsa el a szivattyút. Amennyiben ez nem lenne, a nagyobb részecskék megakasztanák a hidraulikát, amely a motor leégéséhez vezethetne.

A szivattyú nem tolerálja a magas homoktartalmat, ezek a koptató részecskék azon felül, hogy eldugíthatják, eltömíthetik a készüléket, a készülék tömítését is elkoptathatják, mely esetében víz juthat be a motorba, mely így valószínűleg tekercselésre szorulhat. A motor réz tekercses, tehát újratekercselhető. A motor viszonylag halk működést tesz lehetővé. Belső hőkioldóval rendelkezik, mely megvédi a motort a túlmelegedéstől.

Az Al-ko Dive 5500/3 és 6300/4 német fejlesztés, melyet Ausztriában szerelnek össze. A német minőség szavatolt, a gyártó több év jótállást vállal szivattyúira, melyek gyártási hibákból eredően hibásodnak meg.

A szivattyú nyomócsatlakozás 1 colos belső menetű, de a doboz tartozéka még egy multifunkcionális tömlőcsatlakozó is, melyre ¾ colos, illetve 1 colos tömlő csatlakoztatható a megfelelő bilincs jelenléte mellett.

Az Al-ko Dive fogantyúval szerelt, kompakt szivattyú, úszókapcsolóval. Alacsony súlya miatt mobilis, könnyen mozgatható. Korrózió ellenálló anyagokból összeszerelt, egyedi, négyszeres tömítéssel rendelkezik, mely háromszoros motortömítéssel és egy kerámia tömítéssel biztosítja a zavartalan működést és hosszú távon megvédi a motort a víz bejutásától.

A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz továbbítására, csak maximum +35°C alatti vízhez!
Nem alkalmas sós vízre, sűrű folyadékokra, agresszív vegyszerekkel teli, vagy homok tartalmú víz továbbítására sem.

A szivattyú megbirkózik 0,5 mm-es szemcsékkel, ennél nagyobb szemcse nem jut át a szűrőn sem. A készülék 10 méter kábellel szerelt, amennyiben ez kevés lenne, kérésre kábel toldást vállalunk. Az Al-ko Dive 5500/3 és Al-ko Dive 6300/4 IPX 4 osztályó védelemmel rendelkezik.

Az Al-ko Dive szivattyú szériája kiváló választás, ha jó ár-érték arányú szivattyút keres, hosszútávú működését az Osztrák-Német minőség szavatolja.

Vásárolja meg tőlünk, a szivattyubolt.hu-tól, magyarországi jótállással!

Mutass többet

Megnézem a webáruház elérhető termékeit
Ez a termék jelenleg nem elérhető.
Termékek Neked
Kert, Barkács
Háztartási gépek
Parfüm
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
968.435.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 600 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem