Chiruca -GAME Hi Vis 08 FORCE GORE-TEX bőrbakancs

Chiruca -GAME Hi Vis 08 FORCE GORE-TEX bőrbakancs
Fegyverszekrények Vadász bakancsok
SZÉF NAGYKER®

KORREKT
9.7
WEBÁRHUÁZ

Bõr, Gore-Tex membránnal ellátott vízhatlan bakancs, orr részen megerősített vadászbakancsok, hajtóknak, elállóknak, cserkeléshez és les vadászathoz tervezve. Vadászbakancs kínálatunkban elérhető modelleket, a vadászat során felmerülő külső hatások figyelembevételével fejlesztették ki, hogy akár a bozótosban való hajtás se okozzon gondot, vagy a vadász lesen töltött órák során is, maximálisan a környezetedre és a vadra tudj koncentrálni. Legyen bármelyek évszak, a megfelelő vadász bakancsot nálunk megtalálod.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 66.900 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 3.000 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 3.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ez a termék megrendelhető a SZÉF NAGYKER® webáruházban.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

SZÉF NAGYKER® véleményei:

Erika

2021-01-11 22:41:35

10


Minden rendben volt a megrendeléssel, a kiszállítással és az áruval is.

Ferenc

2021-01-10 22:04:58

10


örülök, hogy része lehetek ennek a vásárlási lehetőségnek, azonban még nem vásároltam vele mivel most léptem be.

Zoltán

2021-01-08 10:33:41

8.8


Még nem használtam fel.


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.