TRUE MASS

TRUE MASS
Supplementshouse

KORREKT
9.7
WEBÁRHUÁZ

<p style="text-align: center">  </p>  <p>A TRUEMASS egy tápanyag dús száraz izomtömeg-növelő formula, mely a makro- és mikro-tápanyagok precíz keveréke révén beindítja és mozgásban tartja az anabolizmus gépezetét. </p>  <p>A TRUEMASS kimondottan azok számára készült, akiknek többletkalóriára van szükségük izmaik növeléséhez, akár fokozott napi aktivitások, akár gyors anyagcsere sebességük okán. A TRUEMASS multi-funkcionális fehérje-mátrixa 6 eltérő aminosav profillal és felszívódásbeli tulajdonságokkal rendelkező forrás keveréke. E kombináció segítségével izmainknak akár 8 órán keresztüli folyamatos aminosav ellátást biztosíthatunk, a világ legjobb minőségű fehérje-forrásai segítségével. A TRUEMASS komplex szénhidrát mátrixa folyamatos és stabil energiaszintet biztosít, közepes szénláncú triglicerid (MCT) és esszenciális zsírsavtartalmával megteremtve azt az anabolikus környezetet, ami a száraz izomtömeg-növeléshez szükséges. Hogy a TRUEMASS egyedülálló tápanyagmátrixát tökéletessé tegyük, megerősítettük plusz elágazó láncú aminosavakkal ( BCAA), a pozitív nitrogén egyensúly érdekében, speciális rostokkal a jobb emésztés és hatékonyabb tápanyag felvétel érdekében, glutamin peptidekkel és glutamin-alfa-ketoglutaráttal a maximális antikatabolikus hatás érdekében. A FORMULA: - Elnyújtott felszívódás (8 órás folyamatos aminosav beáramlás) - Multi-funkcionálás szénhidrát keverék, a nap bármely időpontjára - 6 különböző extra magas-minőségű fehérje-forrás - Protein felszívódást és hasznosulást segítő enzimek - Elágazó láncú aminosavak (BCAA), esszenciális- és nem-esszenciális aminosavak - Közepes szénláncú zsírsavak a gyors energiáért - Glutamin-peptidek és glutamin-AKG - Tökéletes rostforrás - Aszpartam mentes Termék jellemzők: TRUEMASS egyedülálló fehérje-mátrixa: - Hidrolizált Tejsavó-fehérje (1/2-1 órás emésztési idő) - Ultra-szűrt Tejsavó-fehérje Koncentrátum (2-3 órás emésztési idő) - Mikro-szűrt Tejsavó-fehérje Izolátum (2-3 órás emésztési idő) - Tojás-albumin (2-3 órás emésztési idő) - Tejfehérje Koncentrátum (4-6 órás emésztési idő) - Kalcium-kazeinát (6-8 órás emésztési idő) - Micelláris alfa- és béta-kazein (6-8 órás emésztési idő)   </p>  <hr />  <p><strong>Adagolás:Keverj el 3 adagolókanál TRUEMASS-t 4 dl hideg vízben, vagy a kedvenc alkoholmentes italodban. A felhasznált folyadék mennyiségét ízlés szerint változtathatod. Fogyassz napi 2-4 adaggal egyéni tápanyagszükségleted függvényében.</strong> </p>  <hr /><p> <img src="https://www.supplementshouse.hu/custom/supplementshousehu/image/cache/w315h541q80np1/product/info/supplementshousehu_taplalekkiegeszitok_webaruhaza_20140511000502_6743667681.jpg" style="height: 541px; width: 315px;" /> </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 14.290 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 2.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Supplementshouse véleményei:

Zoltán

2022-11-25 21:30:58

9


Korrekt oldal sok jó márkával egy helyen.

Kata

2022-11-24 09:46:46

10


Korrekt

Kata eddig 1.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Kata

2022-11-24 09:46:24

10


Korrekt

Kata eddig 1.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.