L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT

L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT
Zsírégetők
Supplementshouse

KORREKT
9.8
WEBÁRHUÁZ

MEGA ADAG 3000 mg L-KARNITIN AMPULLÁNKÉNT!   KITŰNŐ FELSZÍVÓDÁS!   SZUPER GYORS HATÁS!       A zsírégetésben egy új szakasz kezdődik!       A készítmény táplálék kiegészítő L-karnitin, amely a legmagasabb dózist, 3000 mg L-karnitint tartalmaz ampullánként, megerősítve B6-vitaminnal. A készítmény használata az innovatív Liquid Technology-nak (folyékony technológia) köszönhetően maximalizálja a formula mértékét és a készítményben található hatóanyag asszimilációs képességét.       Mindezt egy praktikus 25 ml-es ampulla biztosítja így kivételesen kényelmesen és bármikor egyszerűen használható.       Hogyan működik az L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT (TM)?       Az L-karnitin a legfontosabb eleme a zsír lebomlásának utolsó szakaszában. Ez szállítja a szabad zsírsavakat az utolsó oxidációs helyükre (mitokondriumok), ahol a bennük tárolt energia felszabadul, amely alapjába véve megjavítja a test erőkifejtési képességét. A szabad zsírsavak tényleges lebontása garantálja, hogy nem lesznek eltárolva újra triglicerid formájában, ezzel növelve a zsírszövet mennyiségét. A hozzáadott B6 vitamin, amely összetevője számos enzimnek, amik részt vesznek az anyagcsere folyamatokban, és aktívan részt vesznek a szénhidrátok átalakításában (izom glikogén termelése és lebontása) és a zsír bomlásában, ráadásul erősíti az energia kinyerésének a folyamatát. A B6-vitamin szükséges a hemoglobintermeléshez és részt vesz, az antitestek létrehozásában ezzel javítja a szervezet immunológiai ellenálló képességét.       Milyen előnyökkel jár az L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT (TM)?       Az L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOTTM ami a legmagasabb adag L-karnitint tartalmazza egy ampullában már kapható Magyarországon is. Az L-karnitin hatását tovább erősítették még B6-vitaminnal, az aktív L-karnitinnel együttműködve intenzív edzés során segít az energiatermelésben. A készítmény komponenseinek egyedi összetétele a felszívódás mértékét megnöveli, ehhez segít hozzá a Liquid Technology formula. Lehetővé teszi a közvetlen felszívódását a véráramba az L-karnitinnek és a B6-vitaminnak az a jellemző késedelem nélkül, ami a tabletta vagy kapszula esetén lenne. L-KARNITIN 3000 EXTREME SHOT (TM) elképesztő, nem csak a hatékonysága, hanem a kivételes cseresznye és narancs íze miatt is.       A praktikus, kéznél levő ampulla maximális használati kényelmet kínál:   - bármikor könnyen emészthető formában   - nem szükséges sok kapszulát vagy tablettát bevenni   - bármikor fogyasztható   - könnyű hordozhatóság és tárolás       Kinek ajánljuk az L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT (TM)-t ?       A készítményt azon egyéneknek ajánljuk, akik elkötelezték magukat a zsírcsökkentés mellett, kreatív munkavégzés és szabadidős tevékenységek közben. Ajánlott még olyan személyek részére, akik a vegetáriánus étrend kiegészítéseként L-karnitint fogyasztanának. Ez különösen ajánlott azoknak, akik nem tudnak, vagy nem akarnak sok tablettát vagy kapszulát hordozni.    
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 450 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 4.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Supplementshouse véleményei:

Csaba

2021-02-17 12:14:13

10


Korrektek!

Norbert

2021-02-11 20:52:00

10


.

László

2021-02-10 20:55:02

10


Korrekt Webshop... +++++++


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.