Supplementshouse

KORREKT
9.8
WEBÁRHUÁZ

rgb(61, 93, 138); font-family: Verdana; line-height: 17.99715805053711px;">Vitathatatlanul a kreatin monohidrát az egyik legjobban tanulmányozott kiegészítő a táplálkozástudományban. Az elmúlt két évtizedben lényegében létfontosságú kiegészítővé nőtte ki magát, amikor komoly izomtömeg és izomerő növelés kerül szóba, így nem meglepő módon majdnem minden testépítő és atléta fegyvertárának elengedhetetlen tagja.Sőt egyes zsokék, tulajdonosok méga  a lósportban is használják az állatok teljesítménynövelése céljából.     Egyetemek és független kutatólaborok tucatjai világszerte, több mint 200 megjelent tanulmányban igazolják e kiegészítő hatékonyságát, és biztonságát. Az Amerikai Sportorvosi Kollégium (ACSM) és a Nemzetközi Sporttáplálkozási Szövetség (ISSM) egyaránt, tanulmányok tömkelegében számol be a kreatin hatásosságáról. Több száz egyetemi kutató, sportorvos és edző ért egyet abban, hogy a kreatin monohidrát az egyik leghatásosabb táplálékkiegészítő ami a piacon megtalálható. Ha a Gaspari Nutrition Qualitine–t választod, biztos lehetsz benne, hogy ezt az egyedülálló anyagot a lehető legtisztábban és szennyeződésektől mentesen kapod.     Keverj 1 teáskanál (5 g) port 500ml folyadékban. Feltöltési szakasz: Fogyassz 4 adagot az első héten minden nap. Kettőt edzés előtt, kettőt edzés után. Szinten tartó szakasz: A feltöltési szakasz után fogyassz 2 adagot naponta, egyet edzés előtt, egyet edzés után. A feltöltés utáni időszakban még kb. 2 hónapig napi két adag azaz 10g javasolt. Egyet edzés előtt a másikat pedig utána vidd be sok folyadékkal. A kreatin monohidrátot ciklikusan szedjük, 2-3 hónap folyamatos szedés után 2 hónap pihenőt ajánlunk. (Ennek szimpla oka az, hogy felmérések szerint általában 2-3 hónap után már nem hoz több erőt és tömeget így feleslegessé válik a szervezet kiválasztási rendszerét terhelni újabb kreatin készítményekkel.)  
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 3.190 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 3.000Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Supplementshouse véleményei:

Csaba

2021-02-17 12:14:13

10


Korrektek!

Norbert

2021-02-11 20:52:00

10


.

László

2021-02-10 20:55:02

10


Korrekt Webshop... +++++++


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.