CREA-BOMB

CREA-BOMB
Supplementshouse

KORREKT
9.7
WEBÁRHUÁZ

<div>  <p style="text-align: center;"><br />   </p>  <hr />  <p><br /> <strong>Adagolás:</strong><strong>1 adag Crea-Bomb italpor 400 ml vízben feloldva fogyasztandó. Feltöltési fázisban testsúlytól függően 15 kg-ként 1 adag fogyasztása javasolt a nap folyamán étkezések előtt. 5 nap elteltével a szintentartási fázisban csak 1 adag szükséges.</strong> </p>  <hr />  <p><br /> Több komponensű kreatin mátrix<br /> 6-FÉLE KREATIN<br /> 10 AKTÍV HATÓANYAG<br /> EXTRA TAURIN<br /> MAGNÉZIUM ÉS B3 VITAMIN<br /> ASZPARTAM-MENTES </p>  <p><br /> <br /> A sokoldalúság és a csapatmunka mindig előnyöket kínál! Ne vegyél részt a hiábavaló vitában, hogy melyik kreatin a legjobb – használj sokfélét! „Szőnyegbombázd” végig az izomsejtjeidet fontos kreatin-fajtákkal, a „CREA-BOMB” mátrixunkkal. </p>  <p><br />   </p>  <p><br /> Legjobb, 6 elemű multi-kreatin mátrixunk – többek közt – a valaha legtöbbet kutatott kreatin-formát is tartalmazza! Az ilyen dózisban (legalább 3 g naponta) alkalmazott kreatin tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.* </p>  <p><br /> Kulcs-hatóanyagaink közül több hozzájárul egyhez vagy többhöz alább felsorolt pozitív fiziológiai hatások közül*: </p>  <p><br /> Normál energia-termelő anyagcsere<br /> Fáradtság és kimerültség mérséklése<br /> Normál fehérje-szintézis<br /> Az idegrendszer normál működése (neurotranszmisszió, izomösszehúzódás, a szívizmot is ideértve)<br /> Normál pszichológiai működés<br /> Elektrolit-egyensúly<br /> A csontok és a fogak normál állapotának fenntartása. </p>  <p><br />   </p>  <p><br /> *Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások. </p>  <p><br />   </p>  <p><br /> <img src="https://www.supplementshouse.hu/custom/supplementshousehu/image/cache/w364h463q80np1/product/info/supplementshousehu_taplalekkiegeszitok_webaruhaza_20140615140645_4300954525.png" style="height: 463px; width: 364px;" /> </p> </div>  <p><br />   </p>
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 11.990 Ft
Fizess ingyen onlinePénztárcádból akár: 500 Ft-ot

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 2.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Supplementshouse véleményei:

Zoltán

2022-11-25 21:30:58

9


Korrekt oldal sok jó márkával egy helyen.

Kata

2022-11-24 09:46:46

10


Korrekt

Kata eddig 1.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Kata

2022-11-24 09:46:24

10


Korrekt

Kata eddig 1.500 Ft-ot spórolt onlinePénztrcájával!

Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.