Supplementshouse

KORREKT
9.8
WEBÁRHUÁZ

Adagolás:Oldjunk fel 1 mérőkanálnyit = 1 adag (kb. 1000mg) 45 testsúlykg-onként  200 ml vízben vagy gyümölcslében.        Edzőnapokon: 1-2 adagolókanál (edzés hosszától függően) 1 órával edzés előtt.      Pihenőnapon : 1 kanálnyi reggel az izmok regenerálódásának előmozdítására. A Creatine CON-CRET Ÿ esetében nincs szükség töltőfázisra!     Ügyeljen a fokozott és rendszeres folyadékbevitelre!     A kreatin legújabb formája a Creatine CON-CRET Ÿ! A legtisztább kreatin-hidroklorid kiemelkedően hatékony felszívódási képességű forradalmian új formája.

   Feltöltő fázis nélkül Puffadás nélkül Nincs szükség ciklusos szedésre Adalékanyagok és stimulánsok nélkül Segít az erő- és  az állóképesség növelés és az izom regenerálódás során                       A Con-Cret Creatine ideális termék azok számára, akik emelni szeretnék az adenozin-trifoszfát (ATP) termelést, a sejtek és az izom tevékenység fő energiaforrását. A legújabb tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy CON-CRET Creatine, azaz koncentrált kreatin hidroklorid akár 70%-kal hatékonyabban szívódik fel, mint a hagyományos kreatin-monohidrát vagy más kreatin vegyületek.
Fizess ingyen onlinePénztárcáddal
Termék ár: 6.890 Ft

onlinePénztárca összeg visszajár
A termék vásárlása után 4.500Ft visszajár onlinePénztárcádba

Készlet információ
Ebből a termékből már csak 1 db van készleten, gyorsan csapj le rá.

Hozd létre saját onlinePénztárcád
Hozd létre saját onlinePénztárcádat, amelybe ajándékként 1.000 Ft -ot rakunk.
 
 
Üdvözöllek az onlinePénztárcán

Biztos sok kérdésed van velünk kapcsolatban. Kérlek engedd meg, hogy pár mondatban bemutassam, hogy kik vagyunk mi: Az onlinePénztárca a legújabb fizetőeszköz, mellyel napi online vásárlásaid során is spórolhatsz. Érdemes minél előbb létrehoznod saját onlinePénztárcádat mert most 1.000 Ft-ot ajándékként bele is teszünk, mely hétről hétre 500 forintot kamatozik Neked. Az onlinePénztárcáddal bármikor ingyen fizethetsz az online vásárlásaid esetében. Minden elköltött 10.000 Ft után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Horváth Dániel profil

Supplementshouse véleményei:

Csaba

2021-02-17 12:14:13

10


Korrektek!

Norbert

2021-02-11 20:52:00

10


.

László

2021-02-10 20:55:02

10


Korrekt Webshop... +++++++


Üdvözlünk a spórolás világában!Az onlinePénztárca webáruházaiban szuper termékek, jó szolgáltatások és persze sok-sok spórolás vár rád!

Tudod nekünk mi a legfontosabb?

Természetesen az, hogy rátalálj álmaid termékére és azt meg is tudd szerezni egy kiváló magyar webáruháztól! Az onlinePénztárca csak és kizárólag válogatott és korrekt webáruházakkal ápol partneri kapcsolatot, így biztos lehetsz benne, hogy ha ezt a terméket választod minőségre és biztonságos vásárlásra számíthatsz!

Ezzell együtt már több százezer szuper termék közül válogathatsz kedvedre, amiket globális keresőnnkel pillanatok alatt meg is találhatsz!

OnlinePénztárcáddal nem csak spórolni tudsz, hanem lehetőséged van részt venni az ország legizgalmasabb nyereményjátékában, az onlineTombolában, ahol nagy értékű nyeremények és egy izgalmas élő sorsolás vár rád!

Használd az onlinePénztárcát vásárlásaidnál és spórolj akkor, amikor csak szeretnél!

Fizess ingyen!


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.