Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Vasalatok a konyhánkba

Kétségkívül a konyha az a helyiség lakásunkban, ahol otthonlétünk egy nagyobb részét töltjük. Fáradtan kikelve az ágyból is ide vezet első utunk, ahol energiát nyerünk az előttünk álló nehézségek átvészelésére. Este is ő az a barát, aki tárt karokkal vár egy fárasztó nap után, hogy megtölthessük hasunkat. Vasárnapi húsleves pedig nem is lenne konyha nélkül, nem is beszélve az ünnepi fogásokról.

Ha te is átérzed ennek a helynek a fontosságát, biztos elképzelted már, milyen lenne az álomkonyhád. Lógó szekrényajtók, akadó fiókok biztos nem voltak benne… Ha igazam van, hadd mutassam be a vasalatwebshop.hu webáruházat, aminek segítségével örökre elfelejtheted az előbb felsorolt kényelmetlenségeket.

vasalatwebshop_konyha

A tervezés fontossága

Mielőtt nekivágnánk azonban a hangtalan suhanás és lágy ajtónyitás titkainak, szükséges, hogy konyhánk megfelelően legyen megtervezve. Minden esetben elmondható egy konyháról, hogy vannak állomásai. Ezek az állomások különböző szerepekre osztják a teret, mint például: hűtés/tárolás, előkészítés, tisztítás, főzés/sütés illetve tálalás. Ha konyhánk nincs ezen osztályok mentén feltagolva, és logikusan elosztva, szekrényeink sem tudják szerepüket egységbe zártan és hatékonyan teljesíteni.

vasalatwebshop_fiok

A vasalatok szerepe

Bele sem szoktunk gondolni, de konyhánk szekrényei, fiókjai igazi katonai kiképzést kell, kiálljanak, hiszen minden nap számtalan alkalommal nyitjuk, csukjuk őket. Ezen felül általában tele vannak konyhai eszközökkel, amiknek súlyát a vasalatoknak kell megtartaniuk. Gondoljunk bele, ha dobozokban tartanánk az evőeszközöket, és minden alkalommal kézzel kéne arrébb rakni azt, ha valamit ki szeretnénk venni belőle. Valószínűleg meglehetősen sokáig használnánk ugyanazt a villát… Nos, ez vasalataink számára sem kellemesebb, azonban egy jó minőségű alkatrész bírni fogja a strapát, továbbá egy kis pluszt is hozzáad funkcionalitásban.

vasalatwebshop_szekreny

Konyhánk ékei

Alsó kihúzható szekrények egyre több háztartásban megtalálhatók, mostanra kezdenek elterjedni praktikusságuknak köszönhetően. Azonban bajban tudunk lenni, ha a sarkokra kerül a sor, és nem sikerül egyszerre esztétikusan és helytakarékosan megoldani a tárolást. Ezekben a helyzetekben nyújtanak segítséget a sarokszekrények, amik ráadásul meglehetősen látványosak is. A top szekrények világát is izgalmassá tudjuk varázsolni, csupán pár minőségi alkatrész hiányzik. Az unalmas oldalra kihajtható ajtó helyett, egy felnyitható mechanizmus vagy egy felső kihúzható polc szuper alternatíva tud lenni.

Amennyiben te is úgy érzed, hogy szükség lenne egy kis vérfrissítésre és plusz kényelemre a konyhádban, itt az ideje prémium vasalatok után nézni, amikkel még a fiókodat is mosollyal az arcodon fogod kinyitni.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem