Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Válaszd ezeket az okos eszközöket és spórolj az árammal!

Az elmúlt két évben több időt töltöttünk otthon, mint valaha. Bár a hibrid vagy home-office munkarendre váltva csökkentheted a benzinköltséget és az ingázási időt, de a lakásszámlák megnövekednek. Attól függően, hogy általában mennyi időt töltesz az irodában vagy a házon kívül, a rezsi megduplázódhat, vagy akár háromszorosára is nőhet.

Valószínű, hogy miközben távolról dolgozol, a nap nagy részében ég a lámpa, az egész család az interneten van és nyáron még a légkondicionáló is megy. Mindez magasabb kiadásokat eredményez.

De van néhány megoldás. Legyen szó okos izzóról vagy okos konnektorról, rengeteg olyan eszköz található a kontaktor.hu weboldalon, amelyek segítségével pénzt takaríthatsz meg!

Íme néhány eszköz, amelyről úgy gondoljuk, hogy érdemes kipróbálnod!

   1. LED izzók

Okossággal vagy anélkül, a LED izzók sokkal hatékonyabbak, mint a régi izzók. Ha sokat szeretnél megtakarítani villanyszámládon, a LED izzók remek kiindulópontok. Ha készen állsz az intelligens izzók használatára, manapság rengeteg megfizethető lehetőség kínálkozik.

izzók

   2. Intelligens öntöző

Az okos öntözőberendezések egyik módja annak, hogy tudj takarékoskodni a vízen, főleg, ha a nyár forró hónapjairól van szó. Ha van kerted, akkor a száraz hónapok rengeteg plusz kiadással járhatnak, de már akár egész évben élvezheted a szép zöld gyepedet! 

   3. Okos konnektor

A sok elektromos készülék és kütyü akkor is áramot vesz fel, ha nincsenek használatban, ezt a jelenséget fantom- vagy „vámpírenergiának” nevezik. Az okos konnektorok valós időben monitorozzák bármely csatlakoztatott eszköz energiafelhasználását. Az egyéni költségmegtakarítás nem lesz drámai, de az egyéb energiamegtakarításokkal együtt összeadódik.

   4. Biztonsági kamera

Nem kell választanod a biztonsági rendszer telepítése és az otthonod energiahatékonyabbá tétele között. Szerencsére az akkumulátorral működő okos biztonsági kamerák ezt lehetővé teszik. A legtöbb telefonon elérhető alkalmazással tudod irányítani, ha mozgást érzékel pedig rögtön üzenetet küld és felvételt készít, hogyha szükséges, meg tudd nézni, hogy ki volt a váratlan betolakodó. 

kamera

   5. Napelemes töltő

A napenergia hasznosítása az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy csökkentsd az elektromos energiától való függőségét – mindaddig, amíg süt a nap. A napenergiával történő töltés kevésbé hatékony, mintha a falban lévő konnektoron keresztül töltenéd a telefonod. De ha a napelemet sokáig az ablak mellett hagyod, akkor akár egész nap is töltheted vele a telefonod, amivel rengeteg áramot tudsz megspórolni!

telefon

Ha sokallod az áramszámlát vagy az egyéb otthoni kiadásokat, akkor látogass el a kontaktor.hu weboldalra, ahol olyan okos eszközöket találsz, amikkel rengeteg pénzt takaríthatsz meg!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem