Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Válassz kényelmes papucsot!

Amikor lábbelit választunk magunknak, mindenképpen olyan anyagú az előnyös, mely megfelelően biztosítja a láb szellőzését és tartását. A bőr már a régi idők cipőkészítői kedvenc alapanyaga is volt. Ez bizony ma sincs máshogy, mert a bőr egy igazi természetes, élő anyag, mely tulajdonképpen feldolgozás után is lélegzik, él. Ha kényelmes papucsot keresel, mely minden elvárásodnak megfelel, válogass bátran a Partnercégünk, a borcipo.net oldaláról, ahol rengetek márka vár rád, mint például a Batz, The Flexx, vagy akár a Budmil. Rengeteg szín és méret között te is találsz neked megfelelő terméket. 

Ma egy bőr alapanyagú cipő esetében, a felsőbb kategóriák közé tartozik. Erősségét és tartását a régészek leletei is bizonyítják, több ezer évre visszamenőleg találtak már ilyen jellegű lábbeliket, melyeken nem igazán fogott az idő múlása sem. Ma már sokféle alapanyag létezik a lábbeli gyártásához, de a bőr minőségileg az első helyeken áll. Vannak már ma is olyan naturális alapanyagok, melyek a gyártók szerint közel hasonló tulajdonsággal bírnak.

A valódi bőrről azt érdemes tudni, hogy erős, strapabíró anyagok. Alkalmazkodik a lábad formájához, nem veszíti el a tartóságát, rugalmasságát sem, egy igen kényelmes viseleted lehet. Ha bőrlábbelit használsz, nagyon jó befektetésed lesz, hiszen akár több évre is megbízható társad marad. Nagyon jó légáteresztő, ezért lábunk egészségében is fontos szerepe van. A papucsokat általában otthon, munkahelyünkön váltólábbeliként, vagy a melegebb évszakokban utcai viseletre hordjuk. A láb izzadása miatt kell, hogy jól szellőző lábbelink legyen, elkerülve így a kellemetlen szagokat is, melyeket az elszaporodó különböző baktériumok, gombák okozhatnak.

Tisztítása igen könnyű, mivel úgymond egy "igénytelen" természetes alapanyag. Havonta egyszer, kis mosószeres vízzel kell áttörölnünk és fűtőtestektől távol tartva, természetes úton kell megszárítani. Így kezelve megtartja eredeti, csúcs minőségét, tulajdonságait. Érdemes megemlíteni, hogy ma már kaphatóak speciális tisztítószerek is a szakboltokban. 

Tehát a valódi bőrlábbeli a legjobb választásod lehet, csak tanuld meg kezelni is. Ne felejtsük el, mivel természetes anyag, ezért a környezetvédés szempontjából is előnyös választás lehet! Sajnos az állatvédők harcolnak a valódi bőr felhasználása, előállítása ellen. A Weboldalon gyönyörű, kényelmes darabokat találunk.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem