Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Vágás, marás, csiszolás? Ezekre a szerszámokra lesz szükséged!

Az igazi otthoni ezermesterek útjába bizony senki sem állhat, ha elhatározzák, hogy ők ezt maguk is meg tudják csinálni, akkor az úgy is lesz! A megfelelő szerszámok azonban kulcsfontosságú szerepet játszanak, hiszen olykor a túlparaméterezett eszközök kompenzálják az elvétett bakikat, továbbá a lehetőségek száma is kevesebb lesz. Ha a legjobbat keressük, annak természetesen ára is lesz, de olykor nem is a spórolás miatt választja valaki, hogy otthon magának szeretné megoldani a burkolómunkát, sokkal inkább a kreativitás és szabadság kiélése okán. Természetesen nem csak laikusok számára kínál lehetőséget partnerünk, az igazi vérprofik is megtalálják itt minden számításukat.

Ha te is a megfelelő eszközöket keresed magadnak, nézz be a burkolatszintezo.hu webshopjába, ahol minden szükséges terméket megtalálsz a tökéletes burkoláshoz!

burkolatszintezo_burkolás

A tökéletes burkolás alappillérei

Alapjába véve elmondható, hogy a tökéletes burkoláshoz négyfajta eszközfelhozatalra lesz szükségünk, amik a munka teljes spektrumát lefedik majd. A legfontosabb feladatot talán a lapszintezők látják el, hiszen nélkülük nincsen egyenes, illetve párhuzamos burkolat, erről már korábbi cikkünkben olvashattatok is. Utánuk következnek a gyémánt vágótárcsák, amik lehetőséget biztosítanak a lapok pontos leszabására, ezzel mérethez igazíthatóak a már meglévő darabok. A körkivágók és lyukfurók elengedhetetlen kellékek tudnak lenni bizonyos helyzetekben, nem mellesleg kreativitásunkat is engedhetjük velük kibontakozni. Végezetül szükségünk lesz még polírozó tárcsákra is az utolsó simítások elvégzéséhez, hiszen a tökéletesen sík és fényes felületekért bizony harcolni kell!

burkolatszintezo_lyukfuras

A burkolólap tökéletes személyre szabása

A precíz és magas minőségű végeredmény minden esetben gyémánt eszközöket igényel, amik jelentősen hosszabb élettartamot és maximalizált teljesítményt biztosítanak, átlagos galvánkötésű társaikkal szemben. Tökéletesen alkalmasak szinte minden építőipari anyaghoz, így gránithoz, márványhoz, de akár betonhoz is alkalmazhatóak. Ha fúrásra kerül a sor, fontos mérlegelnünk, hogy vizes vagy száraz technológia mellett döntünk, hiszen a vizes fúrás esetében akár kétszeresre is növelhetjük a szegmensek élettartamát. Vágás esetében mindkét módszerrel hatékonyan dolgozhatunk, kialakításuknak köszönhetően a végeredmény pontos és forgácsmentes lesz. A maró- és csiszolótárcsák erős tartó acéltesttel rendelkeznek, így megfelelő eszközökkel még betonfalazatok és építőanyagok alakítására is tökéletesen alkalmasak.

Amennyiben neked is fontos a minőségi munka, és szeretnéd, ha profi végeredményt érnél el, válaszd te is a lehető legjobb eszközöket, és nézz be partnerünkhöz, hogy mindezt egy helyen megtaláld!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem