Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Ultrahang, az új csodafegyver

A modern orvoslásban és a tisztálkodásban évről évre létrehoznak valamilyen forradalmi újítást, ami segít az embereknek egészségesebbnek maradni. Nincs ez másképp az arc – és fogápolásban sem, amit ez elmúlt időben komoly mértékben reformált meg az ultrahang technológia.

A Patikatárs volt segítségünkre a cikk megírásakor, amiben kicsit körbejárjuk az ultrahanggal működő egészségügyi- és szépészeti gépek világát.

 

Mégis mi az ultrahang?

 

 

Ultrahang alatt azokat a nagyfrekvenciájú hanghullámokat nevezzük, amelyek 20 kHz-nél nagyobb frekvenciával rendelkeznek. E hangok az ember számára nem hallhatóak, ám léteznek élőlények, amik érzékelni képesek az az ultrahangokat, sőt képezni is tudják őket, kommunikációs céllal.

A kutatások során komoly gyakorlati hasznát fedezték fel főként az orvoslás és a diagnosztika területén. Míg a passzív felhasználás főként a gyógyászatban jellemző, addig az aktív és nagyobb intenzitású hullámok használata inkább a víz alatti távolságok mérésére, levegőtisztításra és rovar riasztásra alkalmazható.

Mire használjuk az ultrahangot otthon?

A már említett technológia mára már nem csak az orvosi rendelők ultrahang készülékeiben érhető el, hiszen a szorgos kutatásoknak és a komoly fejlesztéseknek köszönhetően az ultrahang pozitív hatása otthonunkban is megvetette a lábát.

Akár arcápolásról, akár fogtisztításról, akár otthoni légtisztításról van szó az ultrahangos készülékek minden területen tudtak újat mutatni.

 

 

Az Emmi-skin Intense ultrahangos bőrápoló készülék például a többi kozmetikai arcápoló készülékkel szemben mélyen infundálja a vele együtt alkalmazott krémeket, így képes a mélyben lévő sejteket (hypodermis) is megújulásra késztetni. Az arc bőre sima és egészséges lesz, serken a kollagén képződés és megemelkedik a nedvességtatalom is.

 

 

E mellett létezik már Emmi-dent ultrahangos fogkefe is, amely súrolás és komolyabb fizikai behatás nélkül képes megtisztítani a fogakat, fogközöket és nyelvet a szennyeződésektől és káros baktériumoktól. A kíméletes tisztítás mellett a speciális fogkrémmel való használat üdévé teszi a leheletet és mérhető mértékben fehéríti a fogsort.

 

 

Ez a technológia ugyanúgy segíthet a család hűséges háziállatainak is, hiszen az Emmi-pet kimondottan az ő igényeikre lett kialakítva. Az eszköz kíméletesen távolítja el a plakkokat és fogkövet a kutya vagy macska fogsoráról, így házikedvencünk fogai egészségesebbek lehetnek, míg a fogromlás következtében kialakult betegségek elkerülhetővé válnak.

 

 

Végül de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni az Emmi-air ionizáló és UV légtisztító gépét, amely képes otthonunk levegőjéből kiszűrni a vírusokat és baktériumokat úgy, hogy a kiáramló levegő pollen-, szag- és szennyező anyag mentes lesz. A készülék kiemelten jó hatással van az allergiások, asztmások és babák szervezetére.

 

Hol érdemes beszerezni az ultrahangos készülékeket?

 

 

Számos helyen fellelhetőek ultrahanggal működő készülékek, amelyek kétes eredetűek, így vásárlás előtt feltétlenül tájékozódjunk, nehogy futnunk kelljen a pénzünk után.

Szerencsére vannak megbízható helyek is, ahol komoly szakértelemmel és ügyfélközpontú tanácsadással találkozhatunk. Ilyen a Patikatárs webáruháza is, ahol a szakértői tanácsadás mellett csak ellenőrzött eredetű, prémium minőségű készülékekkel és kiegészítőkkel találkozhatunk.

 

Ezzel írásunk végére értünk, ha megtetszett a technológia és érdekelne valamelyik készülék keresd fel a Patikatárs webáruházát, ha pedig olvasnál még érdekes cikkeket, akkor szemezgess kedvedre az OP Story cikkei közül!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem