Új divattrendek a Formula 1-ben!

A Formula 1 világában valamiért mindig is fontos helye volt a divatnak és ez nincs másként a 2020-as idényben sem, bár a járvány befolyásolja a csapattagok és a versenyzők öltözködését, amire írásunk során szintén kitérünk.

A cikk megírásában az ország hivatalos motorsport shopja, a FansBrands volt segítségünkre, akik elkötelezett hívei a Formula 1-nek és a divatnak egyaránt!

 

Autentikus baseball sapka kis újítással

 

 

Azt már megszokhattuk, hogy a versenyzők legtöbbször baseball sapkában jelennek meg a nagyérdemű előtt az interjúk és a ceremóniák során, ám a 2020-as idényben megfigyelhettük, hogy egyfajta visszatérést lehet tapasztalni a gyökerekhez, hiszen az utóbbi évek full cap és snap back őrülete lecsengőben van és erőteljesen jönnek vissza a klasszikus baseball sapkák.

Több pilótán is láthatjuk az autentikus sapkát, amelyek az adott csapat színeiben pompáznak. Újításként tekintünk a modern állítható csatra, amely pánttal könnyedén méretre szabható, ám a nagy teherbírású csatnak köszönhetően jól rögzül, a régi pattintós sapkákkal ellentétben. A trend olyannyira meghatározó, hogy biztosak lehetünk benne, hogy még nagyon sokáig része lesz a száguldó cirkusz repertoárjának.

 

Elengedhetetlen és divatos szájmaszk

 

 

Sajnálatos módon az idei szezonban a versenyzőknek és a szervezőknek is meg kell küzdeni a járvány különböző viszontagságaival. Ezek közül nyilván a nézők távolléte a legfeltűnőbb, de nem mehetünk el a maszkok mellett sem, amelyek szerves részét képezik a jelenlévők öltözékének.

Az egészségügyi szabályok nagyon szigorúak, így célszerű volt a csapatoknak olyan maszk típust választaniuk, ami kényelmes és tökéletesen ellátja a funkcióját. A legtöbben a fülre akasztható, magas orrtakaró résszel ellátott, többrétegű típust választották, de akadtak olyanok is, akik a sima orvosi maszkhoz hasonló verzióra szavaztak.

 

Fémszíjas karórák

 

 

Ahogy a sapkáknál hódít az autentikus vonal, úgy a karórák terén is egyfajta nosztalgikus hullám fut végig a versenyzőkön, hiszen egyre több pilótát láthatunk fémszíjas karórával a kezén. E típust általában azért választják, mert nagyon könnyű hozzá öltözéket választani, hiszen elegáns és sportos szetthez is tökéletes, míg kidolgozása és anyaghasználata férfias és határozott.

A versenyzők nagy részét szponzorálja valamelyik nagymúltú óragyártó cég, ám vannak istállók, mint a Scuderia Ferrari, akik saját órakollekcióval rendelkeznek, amit a sportkedvelő közönségnek és a rajongóknak szánnak.

 

Galléros csapat póló

 

 

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk az örök klasszikust, ami évtizedek óta állandó darabja minden csapat ruhatárának, a galléros csapat pólót. A megunhatatlan klasszikus nem véletlenül lett ennyire meghatározó, hiszen a mellett, hogy rendkívül kényelmes viselőjének sportos eleganciát kölcsönöz.

A FansBrands galléros csapat pólói között biztosan megtalálod kedvenc Formula 1-es csapatod eredeti pólóit, széles méretválasztékban.

További érdekes cikkeinkért pedig irány az OP Story oldala!

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem