Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Tuti tippek a rezsiszámla alacsonyan tartásához

Elérkeztünk az idei fűtés szezon elindulásához, sajnos idén nehezebb, húzósabb hónapok várnak ránk az energiaárakat, és fűtés árakat tekintve. Országunkba már jelentősen tombol az energiaválság, melynek hatását már jelentősen érezhetjük életünkbe. Tavalyihoz árakhoz viszonyítva gyakorlatilag megsokszorozódtak az idei gáz, és energiaárak életünkbe. Az augusztus óta elindult, egyre jobban emelkedő rezsiárak nagyon sok háztartásban nehezítik meg a megélhetést a kemény téli hónapokban, s így ezzel komoly anyagi gondokat okoznak a családoknak. Ezért, hogy ezt a komoly problémát csökkenteni, s orvosolni tudjuk, a tutitermekek.hu webshopjának segítségével hoztunk nektek olyan nagyszerű tippeket, melyeket alkalmazva jelentősen csökkenthetitek a rezsiszámlákat ezekben a vészterhes, téli hónapokban. 

Elektromos fűtőberendezések 

Napjainkban az infrapaneles fűtés nem csak nagyon modern technikának, hanem nagyon gazdaságos, és költséghatékony megoldásnak is számít otthonunkba. Az idei tél magas energia árai mellett, az infrapanellel való fűtés, lakásunk felmelegítése során megtapasztalhatjuk ezt az új,  modern, környezetbarát, biztonságos, és rezsicsökkentő fűtési módot, mely egészen biztos, nem fog csalódást okozni, pénztárcánknak sem. Az infrapanelek által a hőt, meleget egyenletesen árasztja el a helyiségekbe. Ha szakszerűen, pontosan jó helyen helyezzük el, akkor egyenletesen melegíti be a helyiségeket, a szobáknak nem lesznek hidegen hagyott sarkai sem, a kellemes kiáradó meleg által nagyon komfortosan fogjuk érezni magunkat. Ezek a panelek nagyon erős teljesítményűek, élettartamukat figyelmbe véve, nagyon sok évig számíthatunk segítségére a téli hónapokban. Működtetésük is rendkívül egyszerű, kapcsolása, és hőszabályozása a beépített termosztát által történik. Rendkívül könnyen lehet használni otthonunkba, szinte bárhova helyezhető, legyen szó szoba falról, akár mennyezetről, vagy állványról. Ezek a panelek nagyszerűen összehangolható napkollektorral, abban az esetben ha rendelkezünk ilyen elemekkel, s így fűtésünk szinte teljesen díjtalanná válhat. Működéskor nem bocsátanak ki káros gőzt, füstöt, a levegő oxigén szintjét, és a párát sem csökkentik a lakásban, teljesen megbízható fűtőtestek. A webshopon nagyon sokféle dekoratív képes infrapanel található, gyermekek szobájába akár kedves állatos kinézetű infrapanel, míg egy nappaliba vagy hálóba nagyszerűen illene a kandallót ábrázoló panel, vagy a dekoratív tengerpartos panel, mely a nyár egy szeletét hozza vissza a hideg hónapokra. 

A konvekciós fűtőpanelek a legújabb generációi az elektromos fűtési elemeknek. Ezek a fűtőtestek a konvekció elvén működnek, vagyis ez az elektromos fűtés a meleg, valamint a hideg levegő közti különbséget használja fel, A fűtőbetét a panelnek az alján található, s így melegíti fel a levegőt. A hideg levegő a panel alján áramlik be, ott felmelegszik, majd egy intenzív áramlás következtében a panel homlok falának rácsos tetején áramlik ki a szoba helyiségbe a meleg levegő. Rácsai úgy lettek kialakítva, hogy a kiáramló meleget hatékonyan, juttassák a szobába, ezért a rácsok nem felfelé, hanem előre terelik a meleg levegőt. Ezek a fűtőtestek rendkívül gyorsan melegítik fel a szobákat, nagyon megbízhatóak és kiválóan lehet szabályozni őket, az egyik legnagyszerűbb energiatakarékos elektromos fűtőtestünk. 

Idén télen még nagyszerű megoldásnak bizonyul a hőtükör fólia felhelyezése is otthonunkba. Rettentően hatékony megoldás lehet, ugyanis a hőt egyenletesen tartja meg a szobában, másrészről pedig nagyon gazdaságos, különösen az energiaválság idején. Ezek a termékek nagyszerű kiegészítői lehetnek a fő fűtési termékeknek, legyen szó padlófűtésről, vagy egyéb fűtési rendszerekhez. A fő fűtőtest mellett, kiegészítésként fő feladata a fóliának, hogy ne engedje át a párát, rajta csapódik így le. Ezzel lehetővé teszi, hogy a hőt egyenletesen tartja a szobában. Használatát illetően nagyon könnyű, egyszerű. Jelentős energiát spórolhat meg nekünk, különösen ezekben a nehéz hónapokban, pénztárcabarát megoldás az energiaválság idején. Hosszabb távon akár 15-20%-os rezsicsökkentést eredményezhet. 


Látogass el Te is a tutitermekek.hu webshopjába, és csökkentsd a rezsidet még Karácsony előtt ezekkel a pénztárcabarát megoldásokkal, s fordítsd így a megtakarítást családodra, karácsonyi ajándékokra.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem