Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Top 5 Schleich figurák

A Schleich márkáról érdemes tudnunk, hogy az 1930-as években egy kedves család történetének nevét kapta. Termékeik eleinte fából, drótból, flexibilis babákból álltak. A mostani állatfigurákat, 1957-től gyártják, majd 1980-tól már ezekből alakult ki mostani termék skálájuk. A cég az első pillanattól kezdve azon dolgozott, hogy magas minőségi és szinte teljesen élethű figurákat hozzon létre. Ez egy német vállalat, mely ország igen híres a precizításáról és mára ez a cég a legnagyobb játékgyárak egyikére nőtte magát. Ilyen csodálatos játékok közül válogathatunk a morzsajatekbolt.hu weboldaláról, ahol minden gyermek talál magának szívhez szóló darabot. 

Ezek a mélyen kidolgozott példányok, egyedi, kézzel festett termékek, melyek szinte élethűen hasonlítanak az igazi állatokra. Minden izom, mozdulat magával ragadja az embert, olyan, mintha igazi élőlény lenne, az eredeti természetből. Mivel igen sikeres játékok lettek, már vagy 50 országban értékesítik világszerte. A Schleich cég sok évtizede során háziállatokat, vadon élő és viziállatokat készít a kedves gyermekeknek. Sőt, a mostanra nagyon népszerű dinoszauruszok gyártója is lett.

A tervezők ötletelései, mindenképpen a természetből erednek, mindig törekedve újdonságokra.

A termékek között szinte első helyen állnak a lovak, majd a többi különféle háziállat, mint például a malac, kutya, cica, vagy éppen a bárányka. Gyönyörű kidolgozásukkal minden gyermek szívét megmozgatják.  Aztán a tovább fejlesztett figurák között megtaláljuk a csodálatos vadon élő állatokat is, pók, skórpió, tigris, nyúl, a különböző vizíállatok és még sorolhatnánk. Vagy a  régi idők példányai a dínó félék, melyek nagyon menőek lettek mostanára. Remek kikapcsolódás különféle szerepjátékokhoz, kitűnően fejlesztik a gyermekek elméjét és érzelmi szintüket is. Ehhez a tovább fejlesztett szettek nagyon jó játékok lehetnek, ilyen például az Állatorvosi rendelő, Farm ház istállóval és még rengeteg féle létezik, melyek között biztosan találunk megfelelő csomagot a kicsiknek. 

A gyártásuk első lépése, hogy megrajzolják a figurákat, aztán viaszba kiöntik. Ezt követi a minőségi jóváhagyás, ami után egy alapfestés, majd ennek kézzel való korrigálása következik, ami által minden egyes darab egyedivé válik. A tervek még Németországban történnek, viszont a kézimunka részeit, általában már a gyors és ügyes kezü kínaiakra bízzák. Mivel igen nagy minősítést kaptak ezek a játékok, igazán kivívták a gyermekek népszerűségét.

Tehát igaz a cég szlogenje:  " Adjon a gyermek kezébe egy Schleich játékot, és meglátja, valami varázslatos fog történni."


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem