Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Top 5 satisfyer vibrátor

A szexualitás, az intimitás megélése nagyon fontos része az életünknek. A párkapcsolatoknak az alapja, és egy hosszútávú szerelemben rendkívül fontos odafigyelnünk a szenvedély fenntartására, az intimitás ápolására egyaránt. Maga az intimitás, az intim pillanatok megélése nagyon erős köteléket alakíthat ki a felek között. Folyamatos ápolása során fenn tartjuk a szenvedélyt, a tüzet a hálószobában, így az idő vasfoga sem kezdheti ki a szexualitást a párkapcsolatban. Nekünk embereknek a kielégítő szexuális életre éppen olyan nagy szükségünk van, mint a táplálékra, biztonságra és szeretetre. Cikkünkben a szexshop.hu segítségével szeretnénk nagyszerű szex játékszer ötleteket adni pároknak, vagy éppen egyedülálló nőknek is, akiknek szintén szükségük van az intimitás megélésére.

Az intimitásra minden embernek szüksége van, legyen szó párkapcsolatban élőkről vagy éppen szingli emberekről. Napjainkban az önkielégítés nemcsak normális, és élvezetes, hanem nagyon egészséges tevékenységnek számít. Egyszóval boldogabbá teszi a testet és a lelket. Saját magunk kényeztetése által sokkal jobban megismerjük a testünket, az igényeinket s ezáltal párunkkal a szexuális együttlét sokkal jobbá, izgalmasabbá válik, sőt rendkívül erős jótékony egészségügyi hatásai is vannak. Egy stresszes, fárasztó nap után pillanatok alatt segít csökkenteni rajtunk a feszültséget, a stresszt, idegrendszerünket jelentősen nyugtatja, ezenkívül egy pihentető, nyugodt alvást eredményez. A rendszeres maximális orgazmus átélése nagyban javítja közérzetünket nap, mint nap. Javítja a koncentrációs képességet, sőt mi több növeli bennünk az önbizalmat, és magabiztosságot is. Az önkielégítés következtében vérnyomásunk megemelkedik, így ennek köszönhetően segítséget nyújt szívünk karbantartásában is, jelentősen csökkenti a szív-és érrendszeri betegségek kialakulását, erősíti az immunrendszert. Egyszóval számos pozitív hatással rendelkezik egészségünkre nézve, sőt még párkapcsolatunk intim pillanatait is magasabb szintre emeli. Cikkünkben a szexhop.hu segítségével szeretnénk nektek nagyszerű vibrátorokat bemutatni, amelyekkel rengeteg örömteli pillanatot élhettek át a hálóban, akár pároddal, akár egyedül egy magányos estén.

"Játszani jó!"-ez az állítás mondhatni az élet minden területén megállja még a helyét, miért ne lehetne izgalmas szexuális segédeszközökkel szenvedélyessé varázsolni a hálószobai eseményeket. Egy vibrátor segítségével nemcsak a saját önkielégítésedet emelheted magasabb szintre, hanem nagyszerű játékszer lehet a párkapcsolatok életében is. A vibrátort használó párok életében ez nem monotonitást, problémát jelent a nemi élettel, hanem egy olyan játékszert, amellyel még színesebbé varázsolják az aktusokat, újdonságot hoznak, így az idő vasfoga nehezen kezdi ki a szuperül működő kapcsolatot. Köztudott tény, hogy a nőknek nehezebb elérni az igaz orgazmust, és sokkal hosszabb idő alatt jutnak el oda, férfi társaikkal ellentétbe. A vibrátor használata által a nők sokkal könnyebben és hamarabb érik el a csúcspontot. 

A továbbiakban nézzük is meg, hogy milyen típusú vibrátorokkal találkozhatunk a webshopok "polcain". Napjainkban rengeteg típusú, különböző színű és formájú vibrátorok közül válogathatunk. A szexuális segédeszközök piacán a vibrátor szerepel az első helyen, ugyanis ezek az eszközök lehetnek a legnagyobb segítségünkre a gyors orgazmus elérésében. Ugyanis a női szerveket teljes körűen lehet izgatni általa. Motorjaik, rezgésük, méretük által teljes mértékig az intenzív orgazmus átélésére lettek kifejlesztve. Ha megszületett benned a gondolat, hogy szívesen szereznél egyet be, akkor nézzük is a továbbiakban, hogy milyen típusok közül választhatunk. 

Ezeknek a szexuális segédeszközöknek elsődleges nagy csoportját a valósághű vibrátorok jelentik. Ezeknek a termékeknek teljesen valósághű kinézetük van, tapintásra, sőt a rezgései által még érzésre is. Kezdőként, első szexuális termék vásárlóként ideális választás lehet. Méretét illetően széles választékban találhatod meg a webshopon található termékek közt, találhatsz rövidebb, tömzsibb, hosszabb, sőt keskenyebb méretűt is. Talpán található tapadókorong segítségével könnyen rögzíthető, s így könnyebb, kényelmesebb használatot tesz lehetővé. 

Második legnépszerűbb vibrátor típus a G pont izgató termékek. A G pont legendája, jelenléte nem mítosz, valóban létező jelenség. A nők G pontja a hüvely belső falán, a bemenet felett kb. 5cm-re helyezkedik el. A nők nagy százaléka a csiklók izgatása által tud a csúcsra jutni a legkönnyebben, míg a belső G pont stimulálása, ingerlése által csak kevesebb százaléka. Ezek a szexuális eszközök úgy lettek kialakítva, hogy használata közben intenzíven ingerelje ezt az érzékeny pontot, területet, s így az orgazmus elérése már magasabb szinten történik. Alakját illetően, a vége enyhén hajlítottan lett kifejlesztve, így tökéletesen elérhető vele a G pont környéke. A vibrátor használata közben célszerű extra sikosítót használni, így még intenzívebb pillanatokat lehet átélni. Tökéletes választás lehet párok intim életében is. Játékszerként egy férfi az aktus előtt akár előjátékként bátran izgathatja vele társát, biztosan megfűszerezi a hálószobai eseméyeket. 

A masszírozó vibátorok a különösen erős termékek csoportját erősítik. Használata által extrém élményekben lehet részetek. Külső dizájnját illetően rendkívül diszkrét, így először az emberek nem is gondolják, hogy szexuális segédeszközről van szó. Ez a típus kezdő használóknak még nem javasolt, mivel túlzott intenzív izgatást eredményes, és a hagyományos vibrátorokkal szemben rendkívül hangos is. Ezekkel a termékekkel belső stimuációra nincs lehetőség, helyette a külső szervek, különösen a csikló izgatására, masszírozására alkalmas csak. Használat utáni teljes fertőtlenítést követően erős rezgő hatásainak köszönhetően a hát és izmainak megmasszírozására is rendkívül alkalmas különösen egy nagyon stresszes nap után. Nagyszerű választás lehet előjáték gyanánt, egy páros masszázshoz is. 

A léghullámos csiklóizgatók a legújabb, legmodernebb termékeknek számítanak a szexuális játékszerek világában. Használata által intenzív csikló izgatásra lehet számítani, különösen a léghullámok váltakozó ereje, hatása által. Kevésbé fejti ki intenzív hatását a hüvely részénél, használata közben egészen furcsa, bizsergető hatásokat tapasztalhatunk. Rendkívül kis méretű és nagyon praktikus, kezdő használóként nagyszerű választás lehet, sőt még a hálószobai események kiegészítéséhez is. 

A klasszikus rúd vibrátorokat az első szexjáték használóknak ajánlják. Teljes mértékig a hüvely stimulációjához lett kifejlesztve, és semmi extra képességgel nem rendelkezik.Többféle színben, méretben választhatunk belőle, a termékek többsége vízálló, így bátran magunkkal vihetjük az esti fürdéshez is. Kisebb méretűknek köszönhetően rendkívül diszkrétek, könnyen elférnek a táskában is. Bátran bevethető a párok életében is, rendkívül nagy segítséget nyújt az előjátékban, nőknél és férfiaknál egyaránt. Ha szeretnéd feldobni az intim pillanatokat a hálóban, akkor látogass el a szexshop.hu webshopjába és válogass széles körben az izgalmasabbnál, izgalmasabb szex kiegészítők közül.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem