Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

TOP 5 olcsó otthonszépítési ötlet

 „Otthon, édes otthon”… szoktuk mondani, bár az előző évben a börtönünknek érezhettük, mert sok időt voltunk otthon. Nem csak éltünk a lakásunkban, hanem a munkát is haza vittük, a szó szoros értelmében ki se tettük a lábunkat a házból. 2021-ben az otthon már nem az a szent hely, ahol egyszerűen csak pihenünk, mostanra olyan hellyé vált, ami multifunkcionálisan működik. Négyfal között éltük mindennapjainkat. Konferenciákat és értekezleteket vezettünk le az étkezőasztalnál, a nappalinkat munkaterületként használtuk, osztálytermekké alakítottuk a konyhát és a hálószobánkat használtuk tornateremként. Ebből is látszik mennyire fontos számunkra a közeg, ahol élünk és nyugovóra térünk. Egy jó környezetben mindig jobb a hangulat és a teljesítmény, ezért a webba webáruházzal összeszedtünk neked 5 olcsó ötletet, mellyel könnyedén megszépítheted otthonodat.

1. Próbálj ki egy új árnyalatot

Ezeréve nem volt kifestve? A belső tér egy kicsit üresnek és unalmasnak tűnik, igaz? Szükséged van új ötletek, ha fel akarod dobni és frissíteni otthonod. A mai irányvonalakat figyelembe véve rengeteg lehetőséged van, hogy álomotthont varázsolj leamortizált lakhelyedből. Mindezt, akár te magad is kivitelezheted. Ma már felhasználóbarát falfestékek is elérhetők bárki számára, melyekkel egyszerű lehet egy-egy szoba, vagy falszakasz felújítása. Érdemes olyan festéket választanod, amely egyrétegben felvihető, csepegésmentes, tökéletes fedésű, bevonata tartós mindemelett mosható. Kiválóan alkalmazható az erősen igénybe vett felületekre például az előszoba, konyha, gyerekszoba, étkező. A semleges színpaletta felkelti az érdeklődést, és a hangsúly a kiemelési darabokon lesz, mint például párnák, szőnyegek és székek merészebb színekben.

webba falfesték

2. Strapabíró fények

A tél közeledtével rövidülnek a nappalok, egyre gyorsabban sötétedik. Délutánba nyúlóan tart a munka és haza kell vinned? Home office-ban vagy? Sok a villanyszámla? Világítással dobnád fel nappalidat vagy szobádat? A led izzókkal, -fénycsövekkel és -szalagokkal energia- és pénzspórolás mellett hangulatossá, széppé teheted a beltéri- és kültéri környezetet egyaránt. A gyönyörű világítótestek energiatakarékossága, nyugtató hatásuk mellett az intelligens kialakításuknak köszönhetően megkönnyítik a szemigényes feladatokat. Különböző típusának köszönhetően nem csak növeli a szoba kifinomultságát, hanem célzott fényforrást is biztosít. A régi égők menesztése mellett ódivatú csillárodat is lecserélheted egy praktikusabb, letisztult dizájnra, mellyel még otthonosabbá tudod tenni a helyet.

webba fények

3. Fürdőszoba frissítés

Az utóbbi időben szinte az egyetlen hely ahol magadban lehettél egy félórára az a fürdőszoba volt. A megérdemelt magányban töltött percek alatt figyelmes lettél mennyire komor a téged körül vevő hely, ahol kikapcsolódsz és magad mögött hagyod a stresszt, ráadásul a zuhanyrózsád sem épp egy mai darab…Lehangolóan hangzik, igaz? A többfunkciós zuhanyfej személyre szabottabb élményt nyújt: élénkítő hatása ébresztően hat, ha reggeledet egy zuhannyal kezded, este pedig gyengébb sugárra állítva nyugtató patakként csordogálhat le a víz a hátadon egy fárasztó, kemény nap után. A kézi- vagy csúszó rúd modell és zuhanypanelek könnyen beállítható a különböző magasságokban, akár magas felnőttek, kisgyermekek, vagy háziállatok. Ráadásul az újabb modellek jellemzően víztakarékosabbak.

webba fürdőszoba

4. Figyelj a részletekre

Egy teljes lakás vagy ház felújítás több millió forintba kerül, és sokan a járvány alatt alig tudtak lábon maradni, valaki el is veszítette a munkáját. Most kezdünk visszatérni a normál kerékvágásba. Ráférne a lakásra egy felújítás? Véges a kereted? Érdemes a részletekre odafigyelni és kicsiben kezdeni átalakítást. Már az apró változtatásokkal/cserékkel könnyedén széppé varázsolhatod otthonod. Az olcsó járólapok, falburkolatok és dekor csempék jó alapot adnak a háznak, miközben színeivel természetes hatást keltenek. A villanykapcsolók vagy kilincsek lecserélésével jobban illeszkednek majd szobád berendezéseihez. Ezek a változtatások felfrissítik a helyet és nem maradnak észrevétlenek.

5. Rendetlenség az előtérben

Ahogy hazaérsz, az egyik első szoba, melyet vendéged is elsőként lát az az előtér. A bejáratnak két nagy feladata van: jó első benyomást kelteni, mellette pedig rendben tartani a cipőket és kabátokat. A folyamatosan változó időjárás miatt célszerű a minden évszakból egy kiegészítőt ott tárolni, hogy mindig kéznél legyen bármi is várjon az ajtón túl reggelente. Így szükséged lesz előszoba bútorokra. A tárolási megoldások megfelelő kombinációja segít, hogy a bejárati ajtódon túli világod szervezett és hívogató maradhasson.

webba előszoba

További tippekért és ötletekért nézz körbe a Webba webáruházban, ahol kedvező árban minőségi termékek széles választéka vár.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem