Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Díszdobozok, ajándék készítéshez

Az ajándékozás a legszebb dolgok egyike a világon, hisz mindig "jobb adni, mint kapni". Az ajándékozás nekünk is és a megajándékozott személynek is nagy boldogságot okoz. Nagyon szép, praktikus csomagolóanyagok kaphatóak a bmp.hu weboldalán, csak a kreatívságunkat kell elővenni. Több színből és alakzatból választhatjuk ki a nekünk éppen aktuális dobozkát. Ez lehet téglalap, kerek, hatszögletű, kocka, és szív alakú, de választható átlátszó, vagy akár kissé exkluzív kivitelezésű formában is. Ha már meg van az ajándék ötleteink, könnyen találunk hozzá dobozt is.

Ezekkel a dobozkákkal hangsúlyt és szépséget vihetünk az ajándékozás örömeibe. Hisz gondoljunk bele, például egy ékszer mennyivel meghatóbb jelenetet produkálhat az alkalomhoz, ha bedobozoljuk. Vagy nézzük a csodás gyermekeket, akik mindig, szinte mindennek tudnak örülni és jó őket látni, hogy csillogó szemekkel ugranak neki a kicsomagolásnak és izgatottan lesik mi lehet a csomagolóanyag belsejében. Ezeket a pillanatokat senki sem veheti el tőlünk, a közösen töltött minőségi időnk szeretteink körében igazi élményeket hagynak múltunkban. 

Partnercégünk ezekhez a csodás örömöt nyújtó pillanatokhoz ad segítséget nekünk, a dobozkái több méretben és szettekben is megvásárolhatók. A dobozok átköthetőek különböző szalagokkal is, melyek még szebb hatást nyújtanak látványaikkal. Tulajdonképpen bármilyen termékhez fel tudjuk használni. Nem csak a személyes ajándékozáshoz adnak kedves perceket, de még a távolban élő szeretteinknek is küldhetünk ilyen csomagolásban meglepetéseket. Tehetünk bele saját készítésű emlékeket is, de a boltokban megvásárolt termékekhez is ideális megoldás lehet. Ezek a dobozok akár kívülről is festhetőek, rajzolhatóak, de akár egy kedves idézet is rákerülhet. Mindenképp jó, ha kreatívságunk csúcsán vagyunk, és kihasználjuk belülről felfakadó érzéseinket. A művészi adottságok által, mindenki saját magából is ad a megajándékozottnak. 

A dekoratív csomagolóanyagok hangulatot és változatot visznek pillanatainkba. A legegyszerűbbnek tartott ajándék is, hatalmasabb értékkel bírhat, egy jól megválasztott díszdobozban. A bmp.hu weboldalára látogatva te is látni fogod, milyen szép megoldásokat kínál a  kereskedelem. Rajta hát, te is válogass kedvedre, mert náluk tuti, hogy megtalálod amit keresel.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem