Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 barkács gép amit muszáj beszerezned otthonra!

A szerelés és barkácsolás otthonunkban remek otthoni elfoglaltság és egyben nagyon hasznos tevékenység is. Ha örömödet látod a fúrás-faragásban, ha szeretsz elromlott tárgyakat megjavítani, akár szeretnél létrehozni új saját készítésű tárgyakat, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Cikkünkben a hagashop.hu webshopjának segítségével mutatjuk be azt az öt barkácsgépet, amely egy otthonból sem hiányozhat. Legyen szó bútor összeszerelésről, akár szétszedésről költözés miatt, vagy egy polc felfúrásáról, akár szerelési műveletekről, ezek az alapvető barkács eszközök biztosan nem hagynak cserben minket. 

Otthoni barkácsoláshoz sokféle gép lehet hasznos számunkra, kiválasztásuk előtt figyelembe kell venni konkrét igényünket, milyen munka műveleteket tervezünk otthonunkban. Szinte minden háztartásban szükség van egy tökéletesen felszerelt szerszámos ládára, amelyben nagyszerű szerszámok, barkácsgépek rejtőznek. Amelyek segítségével rendkívül könnyedén fúrhatunk, faraghatunk, csapot javíthatunk, lámpa izzót cserélhetünk, amivel tudunk mérni, le csípni, vágni, csavarozni is. Így lehetőség nyílik olyan műveletek elvégzésére is, amihez nem lesz szükséges szakembert keresni. Arról nem is beszélve, hogy sokkal olcsóbban és gyorsabban oldhatjuk meg az esetlegesen kialakult problémát helyben. Az otthoni barkácsolás rendkívül szórakoztató és izgalmas tevékenység lehet, amely jelentősen hozzájárul az önállóság, kreativitás és problémamegoldó készségek fejlesztéséhez. Arról nem beszélve, hogy jelentősen javítja az otthon kényelmét és funkcionalitását is. A továbbiakban pedig nézzük is meg, hogy milyen 5 fontos barkácseszköz van, amit feltétlenül érdemes beszerezni otthonodba. 

Ütvefúró

Olyan nagy teljesítményű fúró, amely képes ütéseket kifejteni a fúrási feladat végrehajtása közben. Bátran használhatjuk fém, és más kemény felületeken, anyagokon ahol szeretnénk lyukakat készíteni. A hagyományos fúrókkal szemben ezek az ütvefúrók rendkívül nagy teljesítménnyel rendelkeznek, így hatékonyabb és gyorsabb használatot eredményeznek akár a beton, kő, csempe sőt még a tégla felületén is. Az ütvefúrók használat közben rendelkeznek egy ütőmechanizmussal is, amely az állandó forgó mozgások mellett ütéseket fejt ki magára a fúró fejre. Így az ütéseknek köszönhetően tud könnyedén és hatékonyan behatolni a kemény felületekbe, mint a beton. Használata közben célszerű betartani a biztonsági óv intézkedéseket, mint például a védőszemüveg használata, és a fúrt felület biztonságos rögzítése is. Ám fontos megjegyezni, hogy ezek a fúrók nem csak fúrásokra alkalmasak, hanem bátran használhatjuk csiszolásra, és véséshez is. Rendkívül praktikus elektromos barkács eszköz, amely egy háztartásból sem hiányozhat. 

Körfűrész

A körfűrészek rendkívül hasznos barkácsgépek, különösen a fából készült anyagok, vagy fa darabok vágásához, amely a fűrészlap forgása által vágja el az anyagokat. Ezek a nagyszerű körfűrész gépek olyan méretűek, amelyek rendkívül jól illeszkednek bele a körfűrész gépekbe, majd ezt követően egy motor hajtja őket forgás közben. A gépeken egy vagy több szegés található, amelyek segítségével hatékonyabban tudja végezni a vágásokat. A körfűrészeket különböző méretben és típusban lehet kapni, a vágandó anyagtól függően.

 

Keverőgépek

Olyan hasznos eszközök, amelyek folyadékok, például festékek, ragasztók és más hasonló anyagok maximális keverését segíti elő. Ezeket a keverőgépeket többféle méretben és formában találhatjuk meg a boltok polcain, webshopok termékei közt. Választhatunk manuális, kézzel hajtható típust, ám a legnépszerűbb termék mégiscsak az elektromos típusa, amelyeket áramforrások működtetnek. Ezek a gépek egy forgó csapággyal rendelkeznek, amelyre szerelhetjük fel a különböző keverő szárakat. Működése által a különböző folyós anyagokat, mint a festék, ragasztó egyenletesen, és könnyedén keverhetjük ki, ezzel lehetővé teszi, hogy a kikevert anyag megfelelő minőségű legyen, sőt még lehetővé teszi a hosszabb szavatossági idejét is. A gyors keverésnek köszönhetően lakásunk, házunk festése gyerekjátékká válik. Nagyszerű választás lehet minden háztartásban, ugyanis a festés egy olyan művelet, aminek bátran neki állhatunk saját magunk is, ha érzünk elhivatást, lelkesedést a feladat iránt. 

Sarokcsiszoló

A sarokcsiszolók olyan elektromos eszközök, amelyeket bátran használhatjuk a nehezen hozzáférhető helyek felszínének csiszolására. Ezt a szuper kéziszerszámot bátran használhatjuk nehéz anyagok megmunkálására is, mint például a beton, az acél vagy a kő felülete. Ez az elektromos gép lapos és kerek tárcsákból tevődik össze, amelyeket lehet cserélni különböző méretű és durva szemcsés csiszoló korongokra is. Az elektromos áramnak köszönhetően a csiszoló korongok nagy sebességgel forognak, s így végzik el a durva felületek csiszolását, vágását sőt még élezését is. Ez egy olyan nagyszerű gép, amelyet rendkívül sokoldalúan lehet használni otthonunkban, akár lakásfelújítási műveleteknél egyaránt. Bátran vághatunk vele fém lemezeket, hegesztési varratok megfelelő csiszolását is szakszerűen végzi el, élezési műveleteket, sőt még a beton, a kő felületeinek csiszolását is. Használata közben rendkívül fontos feladatunk maximálisan odafigyelni, és védőfelszereléseket viselni, mint a védőszemüveg, védőkesztyű. 

Rezgőcsiszoló

A rezgőcsiszolók segítségével nagyszerűen és pontosan tudjuk elvégezni a csiszolási műveleteket. A csiszolószerszámok a forgó mozgások mellett rezgő mozgásokat is generálnak, ami segíti a munkafelület tisztítását és finomítását. A rezgőcsiszolókat elsődlegesen fém és műanyag, valamint fa felületek tisztítására, polírozására, lekerekítésére és formázására használhatjuk. Az elektromos gépeket különböző méretű és teljesítményű csiszoló szerszámokkal, korongokkal lehet kombinálni. Rendkívül hatékony munkaeszközök lehetnek otthonunk felújításában, nagyon könnyen kezelhető gépek, és rendkívül gyorsan elvégzik a csiszolási műveleteket. 

Ha szeretnéd tavasszal otthon elkezdeni a lakásfelújítási műveletek, vagy szívesen töltenéd az idődet barkácsolással, akkor látogass el a hagashop.hu webshopjába és szerezd be ezeket a nagyszerű alap barkács eszközöket, amelyek egy otthonból sem hiányozhatnak. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem