Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Top 3 tipp, hogy az estéink izgalmasabbak legyenek.

Egy működő párkapcsolat egyik legfontosabb alapja, a szexualitás és a vágy. Egy jó és élvezetes szex kincsnek számít egy párkapcsolatban, éppen ezért fontos folyamatosan fenntartani a szenvedélyt, vágyat ahhoz, hogy hosszú évek múlva is éppen olyan élvezetes legyen, mint a kapcsolat hajnalán. Cikkünkben a férfipotencia webshopjának segítségével gyűjtöttünk össze nektek ötleteket arra, hogy fel pörgessétek a hálószobai eseményeket.

ferfipotencia_szex

Az embereknek az intimitásra, kielégítő szexuális életre ugyanúgy szükségük van, mint a biztonságra, szeretetre. Ám ahogy telik egyre jobban az idő, úgy nő az esélye annak, hogy az idő vasfoga kikészíti a kapcsolatok nagy részét, monotonná, megszokottá válhatnak az együttlétek. Az a jó hír, hogy ennek nem kell így lennie. Ezen bármikor lehet változtatni, felpörgetni a nemi életünket. Nagyon fontos bakancslistás ötleteket gyűjteni ha, nagyon izgalmas, pörgős szexuális életre vágyunk.

“Játszani jó”- ez az állítás az élet minden területén megállja a helyét. Miért ne lehetne pajzán játékkal, kellemes játékszerekkel izgalmassá, szenvedélyessé tenni az intimitást párkapcsolatodban? Mire is van szükségünk ehhez?

ferfipotencia_szexjatekszer

 

Szex játékszerek

Ha mindig ugyanazon a helyen, és ugyanúgy történik az együttlét, akkor egy idő után monotonná válhat. A megszokás pedig nem tesz túl jót a libidónak, egy idő után azt lehet észrevenni, hogy kevesebbszer közeledhetünk társunk felé. Hogy erre ne kerüljön sor érdemes még csírájában megelőzni a problémát. Akár úgy, hogy vetünk be szexuális eszközöket, amikkel feldobhatjuk az együttléteket. Gondoltad volna, hogy a bilincsek az egyik leggyakrabban használt játékszerek a hálóban? Ha szeretnétek felpörgetni az eseményeket, akkor bátran próbáljátok ki. A másik legnépszerűbb játék eszköz a pénisz gyűrű, melyek ma már rengeteg féle változatban vásárolhatók meg. Alkalmazásuk által  extra hosszú ideig tartó merevedést és méret növekedést tapasztalhatnak a férfiak, mely a nőknek igy nagyon kedvező. Ma már olyan gyűrűt is lehet vásárolni, amely rezgő fejével a klitoriszt is izgatja, így mindkettőtöknek extra örömben lehet része aktus közben! 

ferfipotencia_potencianövelő

Potencianövelés

Napjainkban népszerű termékei lettek a hálószobának a potencianövelő szerek. Több okból keresik a férfiak ezeket a termékeket, van aki a merevedési problémájára keresi a megoldást általa, van olyan férfi aki extra teljesítmény miatt, vagy akár önbizalom növelés miatt fordulnak a tabletták, teák segítségéhez. A potencianövelő szerek a férfiak merevedését segítik, másrészt segítenek nekik fenntartani ezt az állapotot hosszabb ideig. Ezt az állapotot a véráramlásnak a növelésével éri el. Azok számára, akik természetes megoldást keresnek, számukra rendelkezésükre állnak 100% természetes összetevőkből készült étrend kiegészítő tabletták, melyek a webshopban is széles választékban megtalálhatók. Természetes összetevőinek köszönhetően nem okoznak mellékhatásokat szedésük közben. Típuskat illetően vannak alkalmi és kúraszerűen szedhető potencianövelők. Az alkalmi potencianövelők közvetlenül az aktus előtt nyújtanak segítséget. Hatását rövid időn belül fejti ki, s az eredmény egy szenvedélyes, hosszabb együttlét lesz. A kúra szerűen, rendszeresen szedett készítmények képesek tartósan kezelni a merevedés problémáját, ha ez áll a háttérben. Ezek a készítmények nem csak a potenciára vannak jótékony hatással, hanem a mentális teljesítő képességre, s a fizikális erőnlétre is egyaránt.

ferfipotencia_vibrator

Vibrátorok

Vibrátor használata szex közben?- Lehet furcsának tűnik elsőre a kérdés, de gondoltad volna hogy nagyon hasznos kelléke lehet a szexuális együttlétnek? Egy jó szexuális kapcsolatban a párok szívesen kísérletezgetnek, próbálnak ki új dolgokat együtt. Egy kis plusz minden kapcsolatban felpörgeti a hangulatot a hálószobában, főleg ha a pár tagjai nyitottak a szexuális eszközök kipróbálására. A vibrátor lehetővé teszi a nők számára az intenzív orgazmus elérését. Köztudott tény, hogy a nők egy része nehezen jut el a csúcsra, a vibrátor használata által ők is hamarabb elérik az orgazmust. Egy jól működő párkapcsolatban a felek folyamatosan szem előtt tartják, hogy mivel okozhatnak örömet párjuk számára. Ehhez pedig, olykor nem árt egy kis segítség. A nők nagy része csiklóizgatás által hamarabb jutnak el a csúcsra. Ha szex közben használjátok a G-pont izgatós vibrátort, akkor a csikló izgatásában is  maximális segítséget nyújt. Használata által a nők hamarabb, és intenzívebb élmény által érhetik el az orgazmust.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem