Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Top 3 kutyatáp

A kutyák alapvetően a ragadozó állatok csoportját erősítik, vagyis jellemzően húsevők. Ám ha kis kedvenceink étrendje csak húsból állna, akkor nagyon hamar kialakulnának a hiányállapot miatt különböző betegségek. Ugyanis szükségük van a húsételek mellett fehérjére, különböző ásványi anyagokra is egyaránt. A kutyák teljes mértékig idomultak az emberek életviteléhez, vagyis mindenevővé váltak, s azokat az ételeket, maradék kosztot kezdték el fogyasztani, amit mi emberek is. Ám ezek az emberi ételek, a húsok, a csontok, s a gabonák sajnos nem fedezik a kutyák ideális tápanyagszükségletét. A minőségi tápok biztosítása kutyáink számára nagyon fontos, mivel nem élhetnek csak húson, szervezetüknek szüksége van gabonákra, élelmi rostokra, zöldségekre, akár gyümölcsökre. Ezek a tápanyagok mind megtalálhatók a jó minőségű tápokban. Cikkünkben a ziggypet.hu webshopjának segítségével hoztunk top 3 nagyszerű, és minden szükséges tápanyagot tartalmazó tápokat, amelyek nagyszerű választások lehetnek házi kedvenced számára. 

A kiegyensúlyozott táplálás által jelentősen biztosítjuk aktivitásukat, egészségüket védjük és lehetőség nyílik hosszabb ideig fenntartani jó egészségi állapotát, az idős kutyák esetében támogató hatással van szervezetükre, a kölyök kutyák szervezetében pedig segíti támogatni fejlődésüket.   A  megfelelő kutyatápok minden esetben nagyon magas hústartalommal rendelkeznek, ugyanakkor tartalmaznak szénhidrátot, zöldségeket s gyümölcsket, zsírokat is. A tápok kiválasztásánál mindenképpen olyan típust válasszunk, ami teljes értékű tápanyagokból tevődik össze, mert ezek maximálisan biztosítják a szükséges tápanyagokat kis állataink számára. Vannak különböző tényezők, amelyek meghatározzák, hogy milyen típusú tápok közül kell választani. A kölyök kutyának teljesen más tápértékű tápot javasolnak, mint az idős, öregedő állatoknak, tápanyag szükségletük teljesen különböző. A nagytestű kutyák sajnos hajlamosabbak a mozgásszervi problémákra, így az ő tápjuk nagyobb mértékben tartalmazza azokat az ásványi anyagokat, amelyek támogatják ízületeiket, csontjaikat. A kölyök, vagy kisméretű kutyáknak kis szemű tápot célszerű biztosítani, mivel ezt könnyen el tudják fogyasztani, anélkül hogy fulladási, nyelési, vagy emésztési problémát okozna. Az idős, vagy senior kutyusok számára készült tápok sokkal több ízületvédő tápanyagot biztosít számukra, valamint sokkal könnyebb emésztést tesz lehetővé számukra. A tápok kiválasztásánál tehát érdemes figyelembe venni a kutya életkorát, testi adottságát, esetlegesen kialakult allergiáját, ilyenkor hypoallergén tápok közül kell választani, majd ezt követően vegyük figyelembe a táplálék összetevőit s arányait. Egy egészséges kutyának a következő összetételű arányok szerinti kutyatápok a legideálisabbak. Tartalmazzon minimum 18-24%-ban nyersfehérjét, 8-13%-ban nyerszsírokat, 4-7%-ban nyershamut, s végül 2-4%-ban nyersrostokat. A továbbiakban nézzük is meg, melyek azok a nagyszerű tápok amelyek megfelelő mennyiségben tartalmazzák a szükséges tápanyagokat, és a legkedvezőbbek állataink szervezete számára. 

Royal Canin tápok

A Royal Canin tápok azok, amelyek a legmegbízhatóbbak, és a legjobban biztosítja kutyánk számára a teljes értékű táplálékot, ugyanis kiválóan összeválogatott minőségi tápanyagokból tevődnek össze. Ezért ezek az eledelek teljes értékű tápoknak számítanak, speciális törődést igénylő állatok számára is nagyszerű választás lehet. Választhatunk belőlüe kistestű, közepes méretű, valamint nagytestű és extrém esetben óriás testű állatoknak szükséges eledelt. Nagyszerű minőségű kölyök és senior tápok közül is választhatunk bátran. A tápok kifejlesztésénel teljes mértékig figyelembe vették a kutyák méretét, életkorát, valamint fajtáját is, s ezek alapján válogatták össze azokat a szükséges anyagokat, amelyekre szervezetüknek szüksége van. Ezek a prémium kategóriás tápok 50 féle tápanyagot tartalmaznak, valamint fehérjéket, vitaminokat, és nyomelemeket, szénhidrátokat, sőt még ásványi anyagokat is. 

Happy Dog 

A Happy Dog márkájú tápokat szintén széles választékban találhatjuk meg. Ezeket a nagyszerű minőségű tápokat Németországban gyártják, és tele vannak minőségi fehérje forrásokkal anélkül, hogy kerülne bele színezék, különböző aroma, tartósítószer, vagy génmódosított nyersanyag gyártásuk során. Ezek a prémium minőségű tápok teljesen szójamentesek, fehérjeforrásukat illetően nagyon sokszínű. Vagyis fogyasztásuk által a kutyáknál elkerülhető az egyoldalú táplálkozás. Ezek a tápok továbbá nagyon magas fokú emészthetőséggel rendelkeznek. A táp ideális hatóanyagai teljes mértékig egyeznek a kutyák természetes táplálék igényeivel, a benne található vitaminok jelentősen támogatják egészségi állapotukat. 

Dr. Clauder's tápok

A Dr. Clauder's tápok az etetés világában szuperprémium minőségű gabona és búzamentes eledeleknek számítanak. Ezek a táplálékok egyáltalán nem tartalmaznak tartósítószereket, sőt még hús melléktermékeket sem. Kizárólag ellenőrzött forrásból származó húsokból, géntechnológiától mentes alapanyagokból tevődnek össze. Fejlesztésük, s gyártásuk során folyamatos ellenőrzéseken esnek át. Ezek az eledelek teljes mértékig végig kísérik teljes életszakaszukat kölyök kortól kezdve az idős korig. 

Ezek a prémium kategóriás tápok minden kutya számára biztosítja az ideális, szükséges tápanyagokat egész életük során. Látogass el a ziggypet.hu webshopjába és válogass széles választékban a nagyszerű tápok közül még ma. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem