Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

TOP 10 szakácskés márka a piacon!

A szakácsok legfontosabb munkaeszköze a jó minőségű szakácskés. Nagy segítség a feladataikhoz, tevékenységeikhez. Minden művelethez más és más fajta kialakítású eszközöket kell használniuk ahhoz, hogy gyorsan és biztonságosan, balesetmentesen tudjanak a konyháikban helytállni. A létező sok márka közül vannak nagyon népszerűek is.

A chefs.hu partnercégünk oldalán, a több márka közül mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet. A Wüsthof kések a többszázéves gyártmányi hagyományuknak megfelelve, mindig is csúcs minőséggel rendelkeztek. High-tech technológia és a jó szaktudás már 1914 óta segíti előrehaladni a céget. A mesterszakácsok egyik közkedvelt nagy márkája lett. A Japán Kasumi cég nagyon fejlett anyagokból készíti termékeit. Magas színvonalú gyártási technológiájával szinte az élen jár.

Kései általában nagyon kemény kidolgozásúak, mert szuper acélkeveréket használnak a gyártáskor. Ezáltal egy jobb éltartást kapnak, ami engedi, ami engedi, hogy a penge 15 fokos hajlású legyen. A Global késeket 1985-ben tervezték meg. Ezek a legfinomabb rozsdamentes acélból készülnek. Markolata igen stabil kialakítású, gödrökkel ellátott a jó fogás érdekében. A Kai cég 1908 óta segíti a szakácsok életét. A legmodernebb technikát hasznosítva, szuper designnal ellátva nagyon népszerű márka, a legismertebb séfek elengedhetetlen munkaeszköze lett. A Dick egy német csúcs márka, már 1778 óta. Kiemelkedően a minőségi, professzionális termékekre specializálódott.

A Mcusta Zanmai kések a hagyományos és a modern technológiát ötvözi. Szinte minden darab egyedinek mondható, mert damask pengével ellátottak, ami által lehetetlen két egyforma mintázatot legyártani. Ez annak köszönhető, hogy minden egyes kést egy rutinos kézműves állít össze. Ezáltal a termékeik az abszolút prémium kategóriát képviselik. Az Arcos márkát a világ egyik legrégebbi evőeszközt gyártó cége állítja elő, amely 1745-ben alakult. A folyamatos kutatásoknak, fejlesztéseknek meg lett az eredménye, mert nemzetközi viszonylatban piacvezetővé vált. A Burgvogel kimondottan késkészítő vállalat, 1949 óta működik. Kézműveseik kiváló munkát végeznek.

A Fiskars kitűnő vágóéllel ellátott késeket gyárt. A cég a narancssárga ollójával futott be már több száz éve. A Scanpan egy nagy edény és kés gyártó vállalat. Szép, elegáns, minőségi termékeikkel igazán megkönnyítik a séfek munkáját. Ha tehát késválasztás előtt állunk, érdemes a márka szerint megfelelő döntést hoznunk. Ezek a cégek igazán megbízható, minőségi termékeket állítanak elő.   


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem