Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Tömítő spray használata

A tömítő spray egy olyan sokoldalú termék, amelyet elég széles körben alkalmaznak a hétköznapi életben. A leggyakrabban javításokhoz és karbantartási munkákhoz használják, és segít a különböző felületek tömitésében és szigetelésében. Cikkemben használatáról szeretnék információt adni a kedves olvasóimnak. Ha neked is szükséged lenne erre a praktikus termékre, látogass el  a biborfestek.hu weboldalára. 

Tulajdonképpen mi is az a tömítő spray? 

Nagyon könnyen használható, mivel általában spray formában kapható. Csak rá kell fújni a kezelni kívánt felületre, és a spray tömítő hatása azonnal érvényesülni fog. Gyorsan és hatékonyan tömíti el a réseket és repedéseket a felületeken. Ezáltal segít megelőzni a szivárgásokat és csökkenteni a hő-vagy hangszigetelési problémákat. Igen gyakran vízálló és időjárásálló tulajdonságokkal rendelkezik. Ez pontosan azt jelenti, hogy képes hosszú távon is védelmet nyújtani a nedvesség, az eső, az UV-sugárzás és más környezeti hatásokkal szemben. A tömítő spray-k igen széles körü felhasználási lehetőségeket kínálnak. A különböző típusok között találhatunk speciális tömítő spray-ket is, például elektromos vagy hőálló fajtát. Ezáltal használhatóak autókban, háztartási berendezésekben, hajókon, vízvezeték-rendszerekben és akár a légkondicionálokhoz is. 

A tömítő spray használata bizonyos helyzetekben a következő lehet:

Használható az autók szélvédő repedéseinek vagy réseinek tömítésére, a karosszéria réseinek szigetelésére, valamint a gumitömítések vagy a műanyag alkatrészek védelmére az időjárás és az oxidáció ellen. Otthonunk javításában kiválóan alkalmazható a szilikonos vagy gumi tömítéseknél fürdőszobánkban, konyhánkban. Segítség a csempék közötti rések tömítésére, a zuhanyzsinorok tömítésére, vagy akár a vízcsapok körüli rések szigetelésére is. Használatával javíthatóak a vízrendszerekben a csövek és csatlakozók közötti tömítések, így csökkentve a szivárgások és a vízkárok kockázatát. Akár megvédheti az elektronikus alkatrészeket a nedvesség, a por és más szennyeződésektől. Az ipari környezetben is előszeretettel használják, rendkívül hasznosak lehetnek a folyamatok hatékonyságának növelésében, ugyanis segítség az ipari gépek alkatrészeinek tömítésében vagy javításában is, valamint a folyadékok vagy gázok szivárgásának megellőzésében. 

Tehát a tömítő spray-k sokoldalú termékek, amelyek különböző fajtái számos területeken használhatóak fel. Az egyszerű használat, a gyors és hatékony tömítés, valamint a vízálló és időjárásálló védelem jelentős előnyeit kínálja. Próbáld ki te is, vásárold meg a biborfesték.hu weboldalán, például a Pinty Plus Tech szürke tömítő sprayt, amely kimondottan a kültérre ajánlott és természetesen vízálló, melyet száradás után festhetünk is.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem