Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Tévhitek a potencianövelőkről

Manapság bármely témában információk sokaságával találkozhatunk az interneten, rengeteg téves adat lelhető fel és köztük nagyon kevés hiteles. Laikusként szinte lehetetlen kiszűrni a számunkra szükséges, valós infót, ha a témában alig vagyunk jártasak. A sok baromság miatt, aminek jó hangzása van és olvasva el is hiszed, naná, hogy utat enged egy-egy mítosznak, amely később tévhitek tömkelegét szüli.

Gyakran nem veszed te sem komolyan az egészségügyi problémáidat, főleg, ha a szexuális téren akad gondod, amikkel bizony érdemes lenne szakemberhez fordulnod. Férfiak körében egyre fiatalabb korban rendre előforduló kellemetlenség a potencia zavar, ami nemcsak a hálószobában nyújtott teljesítményedre terjed ki, hanem később az élet más területeire is hatással lehet. Például kihatással lehet a önbecsülésedre és arra, hogy mennyi önbizalommal tudsz intim kapcsolatok partnereddel.

Számtalan párkapcsolatot tett tönkre a visszatérő merevedési zavar. Kár is tagadnod: a jól működő szex a párkapcsolat egyik alapja. Hiszen a silány szex mindkét félt kielégítetlenül hagyja, ami a partnerek között folytonos feszültséget generál, majd pedig állandó viták kialakulásával a kapcsolat végét jelentheti.

mrpotencia_potenciazavar

A MrPotencia Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked néhány gyakori tévhitet, ami az interneten kering. Segítünk tisztán látni a problémát és lehetőséget adunk arra, hogy legálisan vény nélkül kapható növényi potencianövelő termék segítségével kezelni tudd a bajt.

1.      Megnő tőle a péniszed

Sokan gondolják úgy, hogy a potencianövelő megnövelheti férfiasságuk hosszát. Ez azért téves információ, mert a potencianövelő termékek a merevedést javítják, és nemcsak elősegítik az erekciót, hanem képesek akár órákon át is fenntartani azt. Léteznek azonnali hatású készítmények, amelyeket az aktus előtt kell alkalmazni nagyjából 1 órával, hogy a kívánt hatást elérjék. Kapszulák mellett krémek és spray-k formájában kaphatók, legnépszerűbb termékek a Tornádó és a Gold Power. A folyamatos szedést igénylő készítmények általában étrend-kiegészítők, melyeket kúraszerűen érdemes alkalmazni, hogy hatásukat eredményesen kifejtsék, ilyen például a Maraton kapszula.

Mivel potencianövelőket gyakran keverik a pénisznövelőkkel, néhány szót ejtünk a méretnövelésről is, hogy tisztább képet kapj! Ma már számos opció áll rendelkezésre a pénisznövelés hatékony kivitelezésére. Eltérő műtétek és kezelések elérhetők, de vannak egyszerű, otthoni alternatívák is. Ilyenek például a péniszpumpák és a különböző pénisz növelő kapszulák, krémek vagy akár gyakorlatok, mellyel 2-3 centiméterrel is megnövelheted a férfiasságod.

mrpotencia_potencianovelo

2.      Megoldja a meddőséget!

A válasz egyértelműen az, hogy nem oldja meg. mert a rendszeresen szedhető potencianövelők természetes összetétele miatt étrend-kiegészítő készítményeknek számítanak, így a különböző gyógynövényi kivonatok és vitaminokkal dúsított hatásuk tartós, ami kúra alatt érezhető és hónapokon át javíthatják potencia zavart. Továbbá jótékonyan hathat a sperma termelődésére, általuk javulhat a megtermékenyítő képességed, de az orvosilag igazolt meddőséget nem gyógyítja.

3.      Vényre kapható gyógyszerek

Gyakran hiszik azt az emberek, hogy a potencianövelők gyógyszerek és csak vényre kapható készítmények, ez így nem fedi a valóságot. Tisztázzuk csak: gyógyszernek minősül a Viagra, mert az OGYÉI által engedélyezett, szakorvos által, vényre kapható termék. A legtöbb potencianövelő pedig nem számít gyógyszernek, mert gyógyhatású produktumok vagy táplálékkiegészítők tárgykörébe tartoznak, amik már vény nélkül megvásárolhatók a gyógyszertáron kívül is, akár gyógynövényboltban vagy webáruházban. Vigyázz és figyelj arra, hogy ezek az OÉTI által bevizsgáltak legyenek, hiszen adagolásuk hasonló egy gyógyszertermékéhez!

mrpotencia_banan

Összeségében a merevedési zavarok miatt elsőkörben a potencianövelők irányába fordulsz, ez nem gond, mivel lehet, hogy csak egy helyes étrend követésével vagy táplálékkiegészítő szedésével helyre áll a baj. Azonban, ha hosszabb ideje fennáll a probléma érdemes felkeresned egy specialistát.

A nem megfelelő erekció hátterében pszichés, valamint érrendszeri problémák rejtőznek. A szexuális teljesítményre abszolút negatívan hat az elhízás, a magas vérnyomás, az alkohol fogyasztás és a dohányzás is.

Kiváló hatású, természetes anyagokból álló potencianövelő termékek nem hagynak cserben, ezért bátran keresd fel a MrPotencia Webáruház honlapját, ahol a kínálatában kizárólag legálisan megvásárolható vény nélküli potencianövelő készítményeket találsz, melyek sikeres megoldást nyújthatnak a merevedési problémákkal szemben. Abban az esetben is látogass el a Webáruházba ha partneredet szeretnéd lenyűgözni különleges, extra teljesítményeddel.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem