Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Tévhitek a korai magömlésről

A korai magömlés jelensége rengeteg férfi életében jelen van, akkor beszélünk róla amikor a férfi képtelen ellenőrzése alatt tartani az orgazmust, s így a magömlést is. Különösen a tizenéves és fiatal férfiak esetében jellemző ez a normális “probléma”. A médiában és számos internetes weboldalon gyakran találkozhatunk azzal az állítással, hogy ez a jelenség mekkora probléma, és komoly baj jelezhet, szégyenletes probléma. Cikkünkben a vitaliman.hu webshopjának segítségével összegyűjtöttük a leggyakoribb tévhiteket a korai magömlésről, és szeretnénk nagyszerű tippeket adni arra az esetre, ha ez a jelenség fennáll. A korai magömlés, amíg ritkábban jelentkezik nem jelent komoly problémát, amennyiben többször előfordul és szorongás társul hozzá intim együttlét előtt úgy érdemes foglalkozni ezzel a kialakult helyzettel.

Lássuk, hogy milyen tévhitek is keringenek erről a helyzetről, és nézzük is meg, hogy milyen nagyszerű megoldások léteznek a kezelésére.

Az egyik leggyakoribb tévhit, ami kering a médiában, interneten, hogy a korai magömlés egy betegség. Szakemberek kutatási, vizsgálati eredményei alapján bátran kijelenthető, hogy ez a jelenség nem szervi betegség. Sokkal inkább a lelki és fizikai okok miatt alakul ki. Többek közt önbizalomhiány (méretet illetően), konfliktusok családon belül, ilyenkor főleg a stressz következménye lehet. Akár a szeretett nő, feleség korábbi partner kapcsolatai miatt is kialakulhat egy stressz, hogy szeretne ő is olyan jó lenni, mint az elődje. A szigorúan vett vallások szabályai is okozhatnak szorongást szexuális kapcsolaton belül.

Második tévhit, amikor az emberek velünk született képességnek tekintik  az ejakuláció kontrollálását.

El kell, hogy áruljuk senki nem születik azzal a képességgel, hogy kontrollálni tudja együttlét közben az orgazmus képességét. A férfiak a szexuális élmények, tapasztalatok árán tudják idővel ellenőrzésük alatt tartani az ejakulációt.

Súlyos tévhit, hogy ha behatolás után pár perccel bekövetkezik az ejakuláció, akkor súlyos problémát jelez. Szakvélemények, szakemberek eredményei alapján akkor beszélünk korai magömlésről, ha 2 perc alatt megtörténik az ejakuláció. Kutatási eredmények alapján egy átlagos férfi 7 percig képes tartani a magömlést.

Utolsó tévhit ként említik, hogy nagyon kevés az az ember, aki ilyen jelenséggel találkozik rendszeresen. Ez a szexuális jelenség a férfiak egy harmadát érinti napjainkban, ám a teljesen valós eredmény még ennél nagyobb valószínűséget is mutat.


Milyen megoldások léteznek erre a problémára?

A potencianövelők, illetve alkalmi tabletták szedése olyan férfiaknak javasolt, akiknek a szexuális életén nyomot hagyott a stressz. Merevedési zavarral, akár korai magömlés jelensége is álljon fent ezek a tabletták teljes mértékig segítséget nyújtanak. A folyamatosan szedhető tablettákról érdemes tudni, hogy a vágyfokozásában is fontos szerepük van. Ezzel szemben az alkalmi tabletták, melyeket a szexuális együttlétek előtt fél órával kell bevenni, a potencia fokozásában segédkeznek. Ilyen esetek felmerülése esetén mint a korai magömlés, célszerű válogatni a vérbőséget fokozó krémek, sprayk és zselék közt is. Ezek a termékek azon emberek számára nyújtanak segítséget, akik szív és érrendszeri problémáik miatt nem szedhetnek tablettákat.

A webshopon található potencianövelő termékek teljes mértékig prémium kategóriás termékek. Gondoltad volna, hogy a piacon forgalmazott 90 fajta gyógyszer közül csak 30 féle olyan tabletta létezik, amely teljesen biztonságos, és megbízható. A 30 prémium terméket meg is találhatjuk a webshopjukban, amelyek a választ adó legtöbb embernél beváltanak bizonyultak, a piackutatás eredményei alapján.

A webshopos rendelésnél fennáll a garancia arra, hogy ha egy termék használat közben hatástalannak bizonyul, akkor azt a tablettát leveszik a termék listáról. 2010 óta a webshopon korrekt kiszolgálás van, a termékekre pénz visszafizetési garanciát vállalnak, nincsenek marketing. Látogass el bátran a vitaliman.hu webshopjába és szerezd be diszkréten a szükséges kiegészítőket, élj kielégítő szuper szexuális életet pároddal.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem