Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Téli kiegészítők, sapka, kabát, pulóver és szájmaszk

Elérkezett sokunk kedvenc évszaka, a tél. Divat szempontjából is sok lehetőség rejlik ebben az időszakban, hiszen nem csak egy pólót és nadrágot kell viselnünk. Rengeteg trükköt találhatunk az interneten amivel stílusosabbá tehetjük megjelenésünket. Ha nincs inspirációd vagy esetleg bizonytalan vagy jó helyen jársz. Az Ürespóló webáruház csapatával elhoztunk neked pár ötletet és tanácsot, ami segíthet abban, hogy a hidegben is remekül nézz ki és jobban érezd magad a bőrödben.

Először is fontos, hogy tudd, hogy mit viselsz szívesen és mi az ami kényelmes a számodra. Minél magabiztosabb tudsz lenni a ruháidban, annál jobb. Érdemes a színekkel is tisztában lenned, például ha szőke hajad van jól állhat a kék és a zöld. A világos sárgát és fehéret jobb elkerülni, hiszen nagyon sápasztó hatást kelthet. Viseld kedvenc színeidet, így egész nap jobb kedved lesz, amikor csak magadra pillantasz.

urespolo_kardigan

Ez a kék pulóver tökéletes választás, főleg ha a te szemed is kék vagy esetleg szőke/fekete a hajad.

Sapkából, sálból és kesztyűből célszerűbb alapszínekben gondolkodni, hiszen ez helytállhat bármilyen összeállításban. A szürke, a fekete és a fehér minden esetben passzoló darab. Persze itt sem utolsó szempont a szemünk/hajunk/bőrünk színe és az, hogy ezekhez a tulajdonságainkhoz válogassunk.

Rengeteg téli sapkát találhatsz, amik minden öltözékhez nyerő párosítások lehetnek. Válogass kedvedre még a nagy hideg előtt!

urespolo_sapka

Nyilván ez még mindig nem elég ahhoz, hogy ne fázzunk, nem árt a kabát témát is kivesézni. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy nagyon élénk, kötött színű kabátot vásárolnak maguknak, ami csak akkor jöhet jól, ha alapszínekből öltözködünk és fel szeretnénk dobni valamivel az összképet. Mindenkinek kell a szekrényébe egy vékonyabb dzseki és egy vastagabb, bélelt darab. A béleltnél is fontos, hogy ne ázzon be, illetve a mínusz fokokban se betegedjünk meg. Minden évben változik a kabát divat, ez idén sincs másképp, viszont az alábbi darab sosem lesz idejétmúlt, egyszerűsége miatt.

Ez a 3 az 1-ben kabát nagyon praktikus és mégis kiválóan mutat.

Az utolsó témánk a maszk, hiszen 2021-ben elég fontos része az életünknek és ez sem lehet akármilyen színű vagy fazonú. Sok nő szekrényében/fiókjában a szivárvány összes színében pompázó maszkokra lelhetünk, persze van aki szerint felesleges. Nos ez nem minden esetben van így. Ahogy a kabátoknál említettem, egy egyszerű öltözéket egy színesebb darabbal tökéletesen feldobhatunk kedvünkhöz igazítva a végső látképet. Biztos vagyok benne, hogy az utcán a veled szembejövő személyben is jobb benyomást kelthetsz, ha nem csak egy egyszerű fekete vagy fehér maszkot viselsz. Légy kreatívabb és merj színeket magadra ölteni bármilyen formában! Színes, mégsem túl feltűnő példa az előbb írottak alapján.

urespolo_szajmaszk

Reméljük, hogy segítettünk az ötletszerzésben és megtalálod a webshopban a neked tetsző termékeket, melyeket szívesen fogsz viselni egy átlagos hétköznapon vagy különlegesebb eseményeken egyaránt. Ha a cikkben nem találtál neked tetsző darabot, nyugodtan nézz szét az Ürespóló oldalán és válogass kedvedre akár az egész családnak.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem