Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Arcápolás új Balaton kollekcióval

Már a régi időkben is felfedezték a Balaton gyógyító erejét. Ennek köszönhetően sok egészségügyi centrumot és üdülőközpontokat hoztak itt létre. A gazdálkodás is megtalálta lehetőségeit, az északi felvidéken például nagyon értékes szőlő terem, mely ismert a finom boráról. A földművelés is megvetette helyét, hiszen a nedves talaj és páradús levegő igen kedvező ennek számára. A Balaton mentén lédús gyümölcsök, zöldségek nőnek. A gyógynövények számtalan sokasága található itt. Az ásványvíz pedig közismert világszerte. A krempatika.hu weboldala peddig kihasználva ezeket a lehetőségeket, a Balaton partján lévő kincsekből, alapanyagként használja fel új kollekciójához a nyersanyagokat. 

A Balaton kollekció termékei az arc-, test-, fürdés-, és a haj ápolásában nyújtanak segítséget számunkra. Ez a kollekció összetétele, illata szinte teljesen természetes alapanyagokból készül.  Méghozzá úgy, mint a természetes alapanyagú termékek és ráadásul még szulfátmentes is. A Balatoni csomagból készül még teljesen mentes termék paletta is, tartósítószer és illatmentes változatokban. Kiválóan alkalmazható nagyon érzékeny bőrre és a kisbaba bőrét is ápolja. 

Az Arclemosók az arcunk ápolására készülnek három féle változatban. A tejes lemosó a száraz, vízhiányos bőrre tervezett, a sminklemosó minden bőrtípusra és a smink lemosására alkalmas, még a micellás víz zsírosabb és kevert bőrtípusra hatékony. Előállításánál nem alkalmaznak mosóaktív anyagokat, ezért kíméletesen tisztítja, de közben ápolja is az arc bőrét. Az érzékeny bőrűek kedvence lehet. Az Arcápolókezelésekhez előállított termékek a Balaton tájairól beszerzett növények és a modern kozmetikumok keverékei. A hidratálók a szárazabb, igénybe vett bőrre valóak, a tisztítószerek a problémás bőrre, pattanás és nagyon zsíros bőrnek kezelői, az idősebb bőr szépítője pedig a Pro Aging arckrémek. Bőrünk megfelelő működésében segít a cég egyensúly csomagja. A tó közeléből származó alapanyagokat a gyártó saját műhelyében állítja elő. Illataikat az illóolajok keveréke adja. A Testápolás termékei az egész testünk harmonizálására törekszik. Különböző olajok és testvajak segítenek a bőr kiegyensúlyozásában. 

A Fürdéshez előállított tusfürdők és olajok, nagyban segítenek az ellazulásban, relaxálnak és közben ápolják testünket. Igyekeztek minden hangulathoz előállítani valami szuper keveréket.  Hajunk ápolására előállított sampon, balzsam és hajmaszk gyönyörűvé varázsolja hajunkat. Az anyagcsere folyamatokat erősítik és egészen a fejbőrtől ápolnak.  

Ha tehát kellemesen tisztító, ápoló termékekkel szeretnéd táplálni bőrödet és hajadat, mindenképp próbáld ki a krempatika.hu Balaton kollekcióját!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem