Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Tedd emlékezetessé gyermeked szülinapját ezekkel a party kellékekkel

Mi felnőttek egy bizonyos életkort elérve már nem dicsekszünk az éveink számával, sőt nem is várjuk, pláne nem rendezünk születésnapi ünneplést. A gyermekeknek viszont óriási eseményt jelentenek a születésnapok, és rendkívül boldogok, hálásak lesznek, ha méltó módon ünnepeljük meg ezt a csodálatos napot minden évben. Különösen igaz a kisgyermekekre, akik önfeledten, vidáman ünnepelnek kis barátaik körében. Minden kisgyereknek szüksége van egy igazán nagyszerű meglepetés születésnapi bulira az életében, sokkal többet tesz személyiségéhez, és életéhez, mint azt elsőre gondolnánk. Cikkünkben a prettykids.hu webshopjának segítségével olyan nagyszerű party kellékeket, amelyek minden születésnapi mulatságot fantasztikussá varázsolnak. Egy születésnapi party megszervezése nem könnyű feladat, előre meg kell tervezni a forgatókönyvet, milyen programokkal játékokkal kössük le a gyermekek figyelmét, milyen ételek legyenek, hány főt hívjunk meg és milyen party kellékeket érdemes beszerezni. Nézzük is meg a továbbiakban nagyszerű tippeinket, amelyek segítségével gyerekjáték lesz a megszervezés.

Válaszd ki a megfelelő helyszínt, és a meghívott személyeket

Először mindenek előtt a meghívott emberek számát gondoljuk át, hogy kik vegyenek részt a bulin, csak barátok, vagy a család is, vagy éppen vegyesen mindenki. Ha kifejezetten gyermek bulit tartunk, akkor számoljunk azzal, hogy elképzelhető, hogy lesznek lemondások, betegség, vagy családi utazás miatt. A meghívott vendégeket illetően próbáljuk meg elsődlegesen a gyermek igényeit figyelembe venni, hogy mire vágyik. Célzott kérdésünkre egyértelműen meg fogja tudni mondani, hogy kis barátokkal szeretne ünnepelni, vagy a nagyszülőkkel is. Amelyik esetekben felcsillan a szeme, egyértelműen az adott embereknek ott kell lennie a partyján. Ha összeállt a pontos létszám, akkor nincs is hátra más feladat, mint a helyszín kiválasztása. Otthonunkban, kertünkben is nagyszerű összejövetelt szervezhetünk, ahol jól fogja magát érezni mindenki. Amennyiben nincs olyan alkalmas hely az otthonunkban, ahol kényelmesen elférnek a kis vendégek, és a család, akkor sem kell aggódni. Rengeteg játszóház, étterem, és más hasonló helyszín áll rendelkezésre, ahova csak a party kiegészítőket kell vinned.

Határozd meg az időpontot időben, készíts meghívókat

Célszerű a meghívott személyeknek a meghívót minél hamarabb odaadni. Így jelentősen nagyobb az esélye, hogy a tervezett időpont a vendégek szinte teljes részének alkalmas lehet. A legjobb, ha az ünneplés hétvégére vagy munkaszüneti napokra esik, amikor felnőttek gyermekek egyaránt szabadok lehetnek. Jelöljünk ki előre egy távolibb, alkalmas időpontot legalább 1-2 hónappal előre így a meghívott gyermekek szülei könnyebben előre tudnak tervezni. A zsúr időpontja jó ha kora délután kezdődik. A buli időtartamát illetően kicsi gyermekek esetében 1-2 óra legyen, nagyobb gyermekek esetében ez az időintervallum 3-5 óra legyen. Szerezzünk be nagyszerű meghívókat, írjuk bele a legfontosabb tudnivalókat és még időben juttassuk el a célszemélyek számára. 

Szerezd be a tökéletes party kellékeket

A nagyszerű kiegészítők jelentik a bulinak a lelkét. Ezért a legnagyobb hangsúlyt ezek beszerzésére és kiválasztására fordítsuk. A színes, mesefigurás party termékek nagyon fel tudják dobni az egész esemény hangulatát, ezért szánjunk rá nagyobb energiát, időt, hogy megtaláljuk a gyermekhez legjobban passzoló, kedvenc mesefigurájával ellátott tányérokat, poharakat, és hasonló színes kiegészítőt. Milyen kiegészítőkre lehet szükséged? A tökéletes helyszín kialakításának érdekében elsődlegesen érdemes beszerezni színes lufikat. A lufikat házban, s kertben egyaránt használhatjuk dekorációs eszközként. Helyezzünk el belőle minél többet felakasztva, a földön is, amivel bátran játszhatnak is a kisgyerekek. A kertben nagyszerű látványt nyújt a fára akasztva, a teraszon, kerítésen, sőt még a bejárati ajtón is, csak használjuk a fantáziánkat. Az ünnepi dekorációt bátran dobhatod fel szülinapi felirattal is, amely nagyszerű hatást fog kelteni. Kerti partik esetében remek ötlet lehet a lampionok, különösen kedvenc mese figurákkal ellátott lampionok felakasztása, igazán ízléses látványt fog nyújtani. Kisgyermekek esetében a bulinak határozhatunk meg egy témát is, pl kedvenc meséjének figuráival, mint a Mancs Őrjárat, Jégvarázs, Pókember. A zsúr kiegészítői így ezekhez a mesékhez kapcsolódóan válasszuk ki. Ezek a mese témák óriási sikereket érnek el a gyerekek körében. Első lépésként válaszd ki, hogy melyik mesehős áll a legközelebb gyermekhez, majd kezdj el mese figurával ellátott tányérokat, poharakat, szalvétákat be szerezni a bulira, amiből könnyen fogyasztják el a könnyű ételeket, szendvicseket, és a szülinapi tortát is. Arról nem beszélve, hogy nagyon praktikus megoldást jelent, nincs mosogatás, nem törnek, ha leesnek, a buli végén könnyedén el lehet takarítani. A mese figurával ellátott étkezési kiegészítők nagyon ízléses látványt nyújtanak az asztalon, különösen akkor ha egy színes, szintén mesefigurás asztalterítőt helyezünk az asztalra. A gyermek a zsúr ideje alatt sokat játszanak, szaladnak, ugrálnak. Folyamatosan biztosítsunk számukra elegendő mennyiségű folyadékokat. A könnyű folyadék pótláshoz nagyszerű megoldást jelentenek a szívószálak. Egyrészt ösztönzi őket a megfelelő folyadékpótlásra, másrészről pedig rendkívül felpörgeti a zsúr hangulatát is. A különböző szívószál típusoknak köszönhetően könnyebben megismerik a gyermekek saját poharaikat. 

A születésnap talán legfontosabb kiegészítője a torta, ahhoz hogy a gyermek igazán megünnepelje életkorát, feltétlenül szerezz be gyertyákat a tortára, amit boldogan, ujjongva el tud fújni az ünneplés pillanatában. A kicsik imádni fogják, hogy együtt játszhatnak, így maximálisan fel fogják találni magukat ennek érdekében. A programokat a legjobb, ha megpróbálod igazítani a buli témájához, szerezhetsz ben naygszerű party játékokat is, amelyek rendkívül jó hangulatot fognak teremteni. A lényeg, és a legfontosabb, hogy érezzék nagyon jól magukat a gyermekek. Kerti mulatság esetén biztosítsunk számukra kültéri játékokat, mint a labdák, homokozó játékok a homokozóba, hintát. Így kellemes időt fognak eltölteni a szabadban. Beltéri születésnap esetén nagyszerű program lehet a különböző társasjátékokkal való játék is. A lényeg, hogy a gyermekek különösen az ünnepelt nagyszerűen érezze magát. Látogass el a prettykids.hu webshopjába és szerezd be ezek a nagyszerű party kiegészítőket időben, még a gyermeked születésnapja előtt, szerezz neki nagyszerű meglepetést.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem