Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Te már felkészültél a farsangra?

Pár nap és itt a Farsang! A te ovis, kisiskolás gyereked is készül már a farsangra? Idén mi lesz belőle Vasember, Supermantűzoltó vagy épp Elza? Ha az ovi karanténban van szervezz neki szűk körű bulit, A Bivin Webáruház segítségével most felkészítünk egy tökéletes, hagyományos farsangi partyra!

bivin_farsang

Kit hívj meg?

Az első és legfontosabb a biztonság, éppen ezért, aki beteg maradjon otthon! Gyermeked barátai, ovis-, vagy sulistársakat hívj meg. Mindenképp beszéld meg vele  kivel szeretne együtt játszani és bulizni aznap délután.

Zene és játék

Ahogy minden buliról, úgy a farsangi mulatságról sem hiányozhat a zene! Előre válogass össze egy lejátszási listát a gyereked kedvenc zenéiből, így a bulin ezzel nem kell foglalkozni. A kedvenc számok mindenképp kerüljenek fel a listára. A játékok tekintetében szóba jöhet a jelmezverseny, táncverseny és bármely társasjáték, ami otthon megvan, vagy esetleg az, amit a résztvevők hoznak magukkal. Mindemellett bevetheted a nyomozós, kincskereső játékokat: nincs más dolgod, mint elrejteni ˝a kincseket˝ a lakásban, amiket egy térkép vagy rejtvény segítségével kell megkeresni a gyereknek.

bivin_gyerekek

Vigyázz, kész, jelmez!

Egy farsangi bulit nem rendezhetsz jelmez és álarc nélkül. Minden bulinak kell egy téma, ami az alapját képezi és meghatározza a dresscode-ot is, de természetesen kötöttségek nélkül is mindenki annak öltözhet, aminek csak szeretne. A lényeg, hogy kényelmes legyen az álca és jól érezze magát a gyerek!

Smink legyen vagy kell egyáltalán?

Ha megvan az álca, a jelmezek, akkor az arcfestéséről sem szabad megfeledkeznünk! Szem előtt kell tartanod, hogy a gyerekek bőre nagyon érzékeny, ezért, csak jó minőségű, kifejezetten gyerekek számára készült festéket szerezz be!

bivin_jelmezek

Tarkabarka vidámság!

Miután beszereztél minden szükséges kelléket a gyereknek, jöhet is a lakás feldíszítése! A farsangi dekoráció szempontjából egyetlen szabályt kell betartani: minél színesebb, annál káprázatosabb! Vagyis most minden keverhetsz, ami van otthon: színes lufik, cifra terítők, a gyerekkel közösen készített papírfűzérek, lampionok, konfetti, kartonlapból kivágott álarcok...

Ahol sok gyerek nyüzsög, ott éhes száj is akad előbb-utóbb, ergo egy ilyen buliról nem hiányozhatnak a finom kaják. Fánk nélkül nincs farsang, így az kihagyhatatlan!  Készíthetsz hagyományos szalagos fánkokat, gyümölcs puncsot, érdemes könnyen bekapható falatkákat kitenni az asztalra (mini szendvicsek, apró sós- édes sütik stb.) Svédasztalos elrendezésben gondolkodj, ami megkönnyíti a válogatást, és a hozzáférhetőséget!

Ha kedvet kaptál egy otthoni Farsangi buli szervezéshez, vagy tanácstalan vagy a gyermeked jelmezét illetően, bátran nézz körül a Bivin Webáruház honlapján, ahol minőségi termékek választéka vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem