Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Te ismered az athleisure trendet?

Mai rohanó világunkba nagy hangsúly fektetnek az emberek az öltözködésre, s így az éppen aktuális divat követésére. A divat rohamosan változik évről évre, ezért nem véletlen, hogy idén nagyon felkapott stílussá vált az athleisure trend. Ha Te is nagy rajongója vagy a divatoknak, öltözködési stílusoknak, akkor cikkünk most Neked szól, ahol az NDN Sport webshopjának segítségével bemutatjuk nektek ezt az új népszerű trendet. 

Az athleisure egy olyan modern öltözködési stílus, ahol a sportolásra tervezett ruhadarabokat bátran viselheted más környezetben, legyen az a munkahelyeden, az utcán, kiránduláson, akár még egy esti szórakozáson is. 

Ennek az öltözési stílusnak az elindítója a leggings, és jóga nadrág volt. Mivel egyre több nő jelent meg évről évre az edzőtermekbe, ezért a tervezők megragadták ezt a lehetőséget és színes, mutatós darabokat kezdtek tervezni. Ugyanis a nők az edző férfiak mellett nem igazán, akartak pólóba és mackónadrágba sportolni, szívesebben hordanak ízléses darabokat. Ezt a kialakult helyzetet a vezető sportmárkák is felkapták, s elkezdték teljes gőzzel gyártani ezeket a csinos, kényelmes ruhákat. Idővel ezek a stílusos darabok megjelentek a mindennapi viseletben is. Az emberek szívesen viselik az utcán, edzőtermen kívül is.

A médiában, interneten biztos mi is megfigyeltük, hogy a híres sztárok, különösen Amerikában előszeretettel követik ezt az öltözködési stílust. Így válik egyre népszerűbbé világ szinten az athleisure öltözködési stílus. A sportos stílusirányzat komoly jövő elé néz, népszerűségének köszönhetően kissé háttérbe szorult a farmer ipar. Mivel a sportcipő kereslet is óriási, így a divat jövőjét a kényelmes, sportos ruhák jelenthetik. Környezetünkben megfigyelhető, hogy nem csak a nők, hanem a férfiak is előszeretettel hordanak sportos ruhát munkába, az utcán is. Feszülős, szoros farmer nadrágokat szívesebben cserélik le kényelmes, menő melegítő nadrágokra. 

Lássunk olyan alapdarabokat, amelyek beszerzésével követni tudod ezt a kényelmes, új trendet. A szürke borongós, őszies napok beköszönte előtt érdemes gardróbodon frissíteni, és beszerezni egy két melegebb kényelmes ruhával. Vége a nyárnak, az idő folyamatosan kezd lehűlni. Ha nem szeretnél még lemondani a szoknya hordásáról, akkor a hosszú ujjú sportos egyberuha ideális választás lehet. Nem csak kényelmes,csinos hanem melegebb darab is, így nem kell attól tartani hogy megfázol egy hűvösebb napon. Egy fehér elől sliccelt csinos sportos ruhába nyugodtan mehetsz munkába, akár egy esti házibuliba, még randira is akár. Ezek az egyberuhák teljes mértékig sugározzák a sportos eleganciát. A webshopban található szabadidő ruha szettek, ízléses egymáshoz illő darabokból, gondosan kerültek összeállításra. Számodra is megkönnyíti a választást, ugyanis csak meg kell találni a hozzád legillőbb ruha szettet. 

A tunikák a női gardróbok egyik legnépszerűbb darabjai. Remekül lehet őket kombinálni kiegészítőkkel, kiegészítő ruhákkal (leggings) a hűvösebb napokon. A különböző stílusban kialakított tunikák minden alkat típushoz kiválóan passzolnak. 

Ősszel már rétegesen kell öltöznünk, ezért alapvető ruhadarabnak számít a pulóver. A hosszított fazonú pulcsik rendkívül jól kombinálhatók csinosabb fehér nadrággal, vékonyabb leggingsel egyaránt. Sőt enyhébb napokon még önmagukban is hordhatók szoknyaként. 


Dobd fel őszi ruhatáradat ezekkel a szuper darabokkal, látogass el az ndnsport.com webáruházba, és válogass a több száz csinos, kényelmes sportos ruha közül. Képviseld Te is az athleisure trendet a ruhák viselése által. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem