Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Társasjáték, amely összehozza az egész családot!

Az ünnepek közeledtével, mindannyiunk lázban ég, mivel is lephetnénk meg a szeretteinket, vagy hogyan töltsük majd el az eggyütlét pillanatait. Szuper társasjátékok kaphatóak, melyek igazán nagy örömet okoznak kicsiknek-nagyoknak egyaránt és ami nagyon fontos, ezeken a varázslatos napokon még a családot is összehozza egy-egy játék során. Ilyen termékek közül bátran válogathatunk az egyszerbolt.hu weboldalán. 

Különböző csoportba sorolhatóak a társasok, mint például a Kártya-, Képességfejlesztő-, Kvíz-, Logikai-, Stratégiai-, vagy a kimondottan Családi társasjátékok, amik közül mindenki megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Az egyik igazán kiemelkedően népszerű játék, melyet nagy szívvel ajánlok mindenkinek, a Rummikub társasjátékok csoportja, melyből kapható kirakó betűs, számos, és ezek együttes variációja Junior változatban  is.  

A Betűs kirakó lényege egy szójátékon alapuló képesség-, és szókincs fejlesztésére alapuló játék. Lényege, hogy minnél kevesebb betű felhasználásával, újabb szavakat kell létrehozni, melyek után pont jár. A legmagasabb pontszámot elért játékos a győztes.

Másik változata a Számos kirakó, amely egy igen erős elme erősítő logikai játék. Elsődleges célja, megszabadulni az állványunkon lévő lapoktól és a legmagasabb pontszámot hagyni az ellenfeleink állványain.   Ha egy játékosnak sikerült az állványán lévő összes lapocskát lerakni, akkor Rummikubot kiállt. Eztán a vesztes játékosok összeadják a még állványukon megmaradt lapok értékeit, amit számukra negatív  értékként kell feljegyezni. A győztes játékos pozitív eredményét úgy kapjuk, hogy összeadjuk a vesztesek pontszámát. A játék befejezéseként összesítjük a pozitív és negatív eredményeket. Természetesen az nyer, aki a legmagasabb pontszámot érte el. 

A Junior kirakó változat a gyermekek kedvenc játékai közé tartozhat. Kicsit színesebb, kedves figurákkal illusztrált, érthetőbb kidolgozással, hogy a kissebbek is élvezhessék ezt a kikapcsolódási lehetőséget. Ez a hagyományos Rummikub játék kimondottan agyermekek verziója.

A Rummikub társas  mellett számos olyan játékot is találunk, melyekkel fenomenális pillanatokat élhetünk meg  a kis családi összejöveteleinken. Az ünnepek erre igazán csodálatos lehetőséget nyújtanak mindenkinek. Melegséget és boldogságot visznek a szívünkbe, hiszen azokkal tölthetünk el szép perceket, akik a legfontosabbak számunkra.

Kívánok hát mindenkinek az ünnepekre csodálatos, meghitt pillanatokat  családja társaságában.

Boldog, szeretettel teli Ünnepeket kívánok  Mindenkinek!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem