Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Szépség és funkció egyben - SmartHugo üvegkeretes konnektorok

Vannak olyan tárgyak háztartásunkban, amelyekről nem is gondolnánk, milyen hasznosak számunkra, addig, amíg el nem romlanak. Ilyen a konnektor is, amely a legtöbb háztartásban csöndben végzi a dolgát és a legtöbbször minimum 5, de inkább 10+ éves.

Írásunkban a SmartHugo üvegkeretes konnektorairól lesz szó, amik jó funkcionalitásuk mellett új szintre emelik a konnektor fogalmát.

 

Miért cseréld le régi konnektorod?

 

 

A válasz egyszerű: biztonsági és esztétikai okokból! Bizony az átlag háztartások nagy részében minimum 1 olyan konnektorral találkozhatunk, amit egy elektromossági szakember biztosan életveszélyesnek ítélne meg. Ezen felül a tisztasági festések idején mutatkozik meg igazán, hogy konnektoraink az idő előrehaladtával nagy mértékben megsárgultak, betöredeztek, ami nem mutat jól egy szép, igényes lakásban.

Ha az okok adottak már csak azt kell eldöntenünk, hogy milyen konnektort választunk a régiek helyett.

Milyen konnektort válasszak a régiek helyett?

 

 

Itt jön képbe a címben már említett SmartHugo üvegkeretes konnektor család. Ezen konnektorok legnagyobb előnye az, hogy a legmodernebb technológiákkal vannak felvértezve és a legkomolyabb gyártástechnikákkal készülnek. Ráadásképp nem lehet elmenni lebilincselő szépségük mellett, hiszen a dugajon és közvetlen környezetén kívül a berendezés minden más része egy lekerekített üvegpanelből áll, ami egyszerre futurisztikus és sikkes.

E tökéletes kombinációnak köszönhetően egyre elterjedtebbek az üvegkeretes konnektorok és kapcsolók.

 

Nehéz őket beszerelni?

 

 

Szerencsére a SmartHugo konnektorai és kapcsolói beszerelést tekintve nem térnek el a hagyományos berendezésektől. Természetesen ezek esetében is fontos a biztonság, ezért végezzünk áramtalanítást, mielőtt szakemberünk vagy magunk nekiállunk a cserének.

 

Csak konnektor létezik a SmartHugo üvegkeretes megoldásából?

 

 

A modernizáció elkötelezett híveként, a SmartHugo a konnektorokon kívül villanykapcsolókat, USB csatlakozókat, telefon- és internet dugajokat és sorolt konnektorokat is forgalmaz, így, ha akarjuk, komplett cserét is végrehajthatunk a nélkül, hogy bármilyen funkcionális kapcsoló vagy dugaj kimaradna a renoválásból.

 

Nem drága egy ilyen komplett konnektor csere?

 

 

Nyilván ez pénztárca függő, ám a SmartHugo üvegkeretes konnektorai úgy lettek megtervezve, hogy az áltagember is megengedhesse magának a funkció és design tökéletes keverékét.

A konnektorok árait és az elérhető típusokat ezen az oldalon találod meg!

 

Írásunk ezzel véget ért, ha szenvedélyed az okosotthon kialakítása, vagy csak belekóstolnál a modern világ vívmányaiba, keresd fel a SmartHugop webáruházát!

Ha pedig tetszett cikkünk, olvasd tovább az OP Story blog oldalát!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem