Blog

Sportos kiegészítők nem csak bringásoknak

Aki rendszeresen teker, az tudja, hogy a bringázás mellé érdemes becsempészni más testmozgást is, hogy testünk minden izmát kellő mértékben át tudjuk mozgatni. Lehet ez futás, evezés, labdasport igazából bármi, a lényeg, hogy lehetőség szerint más fajta mozgásforma legyen, mint a tekerés.

E testmozgásokhoz, főként a hideg idő beköszöntével szükségünk van pár kiegészítőre, amelyek megkönnyítik életünket sportolás közben, ezért a Bicajozz.hu-val karöltve arra gondoltunk összeszedünk pár szuper kiegészítőt, amit használhatsz sportolás közben!

 

Sportórák

 

 

A sportóra talán az egyik leghasznosabb kiegészítő, amely sporthoz köthető. A mellett, hogy ellátja alapfunkcióját, az idő mutatását számos más nagyszerű funkcióval rendelkezik. Képes mérni lépéseink számát, vizsgálni pulzusunkat, elemezni megtett utunkat, értesíteni minket hívásainkról.

E mellett léteznek típusok, amelyek fejlett tájékozódási képességekkel rendelkeznek, akár GPS-ként is funkcionálhatnak. Egyfajta multifunkcionális segédezközként a legkülönfélébb módokon képes információkat nyújtani nekünk sportolás közben, így nem meglepő, hogy elsőként említettük listánkon.

 

Sport kabát

 

 

Amint elérkeznek a hidegebb napok égető szükségét érezzük a réteges öltözködésnek, amelynek egyik legfontosabb elem a kabát, amely véd a mechanikai és időjárási tényezőktől. Akár túrázunk, akár futunk vagy játszunk a szabadban fontos, hogy testünk melege egyfajta állandóságot mutasson úgy, hogy izzadságunk megfelelő elvezetésre kerül, míg bőrünk kellő mennyiségű oxigénhez jut. Ez komplex feladat, de a GORE kabátok könnyedén elbánnak e feladattal.

Speciális kialakításuknak és prémium anyaghasználatuknak köszönhetően a bennük végzett testmozgás ugyanolyan hatékony lesz hűvösebb időben, mintha nyáron sportolnánk.

 

Sport pulcsi

 

 

A kabát után érkezzen egy másik réteg, amire nem csak rosszabb idő esetén lehet szükségünk. A pulóver, mint olyan, főként akkor kerül elő sportolás gyanánt, mikor végzünk a tevékenységgel és megóvnánk magunkat a megfázástól. Ám ez esetenként kontraproduktív is lehet, hiszen a nem megfelelő anyagválasztás akár pont, hogy hozzásegíthet minket egy esetleges megfázáshoz.

A GORE sport pulóverek azonban úgy lettek kifejlesztve, hogy az izzadság úgy párologhasson el, hogy mellette megfelelő szellőzés biztosítva legyen. Könnyű anyaguk és testhezálló szabásuk miatt kifejezetten kényelmes viselésük, így akár sportolás közben is rajtunk lehet, szinte észre sem vesszük.

 

Tokok és övtáskák

 

 

Végül, de nem utolsó sorban beszéljünk egy kicsit értéktárgyaink elhelyezéséről sportolás közben, hiszen a legtöbbször jóval a sporttevékenység elkezdése után törjük fejünket, hogy hová tegyük kulcsunkat, mobiltelefonunkat és pénztárcánkat.

Szerencsére több praktikus megoldás is létezik, ám ezek közül is kiemelendő a sportövtáska és a szíjas okostelefon tartó. E két nagyszerű kieg. segítségével mindent könnyedén el tudunk helyezni úgy, hogy az ne zavarjon minket a testmozgás közben.

Célszerű persze minél kevesebb tárgyat magunkkal cipelnünk, így is csökkentve az elhagyás kockázatát.

 

Mindezt megtalálhatod a Bicajozz.hu nagyszerű webáruházában, ahol nem mellesleg kiváló bringákat is be lehet szerezni.

Ha tetszett a cikk olvasd tovább az OP Story blog oldalát!

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.